Russepresident reagerer på at Molde-spillere skal ha festet med russen: - Forkastelig

FESTET MED RUSSEN: Spillere fra Molde skal ha festet med russen og drukket alkohol. Molde spiller sine hjemmekamper på Aker stadion (bildet).

FESTET MED RUSSEN: Spillere fra Molde skal ha festet med russen og drukket alkohol. Molde spiller sine hjemmekamper på Aker stadion (bildet). Foto: (NTB scanpix)

Molde bekrefter at tre spillere skal ha brutt klubbens reglement.

Russepresidenten ved Molde videregående skole, Ingrid Talseth Singstad, reagerer på at flere Molde-spillere dukket opp på et russearrangement mandag kveld.

Til TV 2 hevder hun at spillere fra Eliteserie-klubben tok seg inn på plassen der russen holdt til og at de drakk alkohol sammen med russen.

- I Molde har ikke russen lov til å være i byen. Og disse spillerne valgte da å dra ut av byen for å være på russetreff. Jeg synes det er forkastelig. De ødelegger for russen, og for alle barn og voksne som har dem som forbilder. Jeg reagerer kraftig på at de gjør det, sier hun til TV 2.

TV 2 skriver at det skal være snakk om tre-fire Molde-spillere. Samtlige skal være sentrale i førstelagstroppen til klubben.

Russepresidenten sier videre at dette området skal være forbeholdt russen og at ingen utenforstående skal være der, heller ikke fotballspillere.

Hun omtaler det som spesielt at de velger å komme beruset på et russetreff.

Russepresidenten beskriver at det har blitt fanget opp mange bilder og videoer av Molde-spillerne og at disse har blitt delt i sosiale medier. Bildene skal vise at spillerne satt med ølglass og vinglass.

Molde-trener Erling Moe bekrefter til TV 2 at tre av hans spillere var involvert og at de drakk alkohol på den omtalte russefesten.

- Det jeg kan si, er at tre av våre spillere har brutt reglementet vårt i forbindelse med alkohol. Det vil bli tatt tak i og håndtert av oss internt, sier han til kanalen.

Han ønsker ikke å kommentere forholdet ytterligere og påpeker at dette vil bli håndtert internt av klubben.

Han sier imidlertid at han ikke er fornøyd med at flere spillere skal ha brutt klubbens reglement.

Molde topper Eliteserien etter sju serierunder. Klubben har plukket 16 poeng så langt.

Søndag spiller Molde hjemme mot Mjøndalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.