Bjarne Riis har i flere år ledet et av verdens beste sykkellag.

Årets sesong har imidlertid vært under pari. Laget mangler de store stjernene, i alle fall før Alberto Contador er tilbake i laget fra starten av august.

Saxo Banks fikk for ikke lenge siden en ny sponsor i Oleg Tinkoff. Russeren har gått ut høyt, og sagt at han ønsker Fabian Cancellara tilbake til Riis.

Før torsdagens etappe i Tour de France hadde Tinkoff funnet veien til Saxo Bank-Tinkoff Banks buss. Der skal det ha vært et skikkelig enmannsshow, ifølge sporten.dk.

Cavendish og Cancellara
- Jeg liker Cancellara, jeg liker spurtere, og jeg liker Mark Cavendish, skal Tinkoff ha sagt til en TV-stasjon.

- Det betyr ikke at vi kan kjøpe dem, for de under kontrakt. Men kanskje i fremtiden.

Men det var ikke det siste som kom fra russerens munn.

- I første omgang skal vi bygge et lag rundt Contador, men kanskje oppstår det muligheter, dersom andre lag kollapser eller ryttere står uten kontrakter.

Litt senere skal den russiske Movistar-rytteren Vladimir Karpets ha godt forbi. Etter en liten samtale mellom dem, smalt det fra Tinkoff igjen.

- Dette er min venn Karpets, kom på TV, Vladimir. Du skal kjøre for oss. Vladimir Karpets er den neste rytteren på Saxo Bank-Tinkoff Bank. To millioner euro, er vi enige?

Klatregeit klar
Det er imidlertid lite sannsynlig at Oleg Tinkoff får se alle rytterne han ønsker på Saxo Bank neste sesong.

Én det er sannsynlig at blir å se under Bjarne Riis’ ledelse neste sesong, er Jacob Fuglsang. Dansken er i klinsj med sitt nåværende lag, RadioShack, og ønsker seg vekk.

Jaroslav Popovitsj skal nemlig ha avslørt lagkameratens neste lag på sin blogg for velolive.com.

- Det har vært mange spekulasjoner om at Schleck-brødrene ønsker å forlate laget, og Fuglsang har for eksempel allerede skrevet under for Saxo Bank, skal ukraineren ha skrevet.