RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Russer skulle ta Hauge

Foto: SCANPIX/REUTERS/Grigory Dukor
Sist oppdatert:
En russisk tilhenger var alt annet enn fornøyd med Terje Hauges vurdering da han viste ut Russlands keeper Sergei Ovchinnikov. Han stormet inn på banen og skulle ta nordmannen.

Den rasende supporteren kom seg inn på banen i hjørnet hvor de russiske tilhengerne var plassert.

Han løp tvers over banen og til spillertunnelen for å ta Terje Hauge. Han ønsket å vise sin misnøye med nordmannens valg i den situasjonen.

Men han ble etterhvert tatt hånd om av vakter og politi, og ble eskortert ut av stadion.

Om det var riktig å sende Ovchinnikov av banen er tvilsomt.

Gjorde Terje Hauge rett da han viste ut den russiske keeperen?
Ja
Nei

Se resultat

Kontroversiell
Utvisningen var kontroversiell. Ovchinnikov var borti ballen med hånden utenfor 16-meteren, men det er tvilsomt om berøringen med hånden ødela en stor sjanse for Portugal. Den russiske keeperen reddet ballen med beina først.

Den russiske treneren Georgy Yartsev ville ikke kritisere Terje Hauge direkte for avgjørelsen etter kampen, men sier at Ovchinnikov føler seg urettferdig behandlet.

- Han er hundre prosent sikker på at han ikke handset. Jeg vil ikke kommentere utvisningen, det er ikke min rolle, sier Yartsev.

- Feilvurdering
- Jeg synes Hauge gjør en feilvurdering når han sender ham av banen. Men det er litt urettferdig av oss som sitter her og kan se fra alle vinkler å si det. Det er godt mulig det så ut som om han tok ballen med hånden fra den vinkelen Terje så det fra, sier Claus Lundekvam fra TV 2s studio.

Russland har dermed fått en spiller utvist i hver av sine to første EM-kamper, og etter 0-2 mot Portugal, er de ute av mesterskapet.

Kampen minutt for minutt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere