RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Russland fikset bronsebiffen

Ottawa (NTB): Russland fikk plaster på såret da Slovakia ble slått 5-2 i bronsefinalen i elite-VM i ishockey for U20-lag mandag.

Russland tapte 5-6 på straffeslag mot vertsnasjon Canada i semifinalen etter å ha ledet 5-4 til det gjensto usle fem sekunder av ordinærtiden. Snakk om surt tap!

I bronsefinalen mot Slovakia, som kollapset i semifinalemøtet med Sverige og slapp inn fire mål i sluttperioden, fikk russerne en aldri så liten revansj da det ble seier med 5-2.

Kampen var lenge jevn. Etter to perioder sto det 3-1 til Russland, men da Nikita Filatov gjorde 4-1 med snaut ni minutter igjen av tredje periode, ble det tungt for slovakene som imidlertid slo tilbake og gjorde 4-2 gjennom Tomas Tatar tre minutter før slutt. Til slutt ble det tremålstap.

Senere i natt spilles finalen mellom Canada og Sverige. Canada har vunnet de fire siste verdensmesterskapene for juniorlag. Sverige kan få hevn etter fjorårets finaletap. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere