Gå til sidens hovedinnhold

Rustad knuste Romsås

Rustad sjokkerte Romsås, og ledet 3-1 til pause. Selv om Romsås reduserte en gang etter hvilen, var det aldri tvil om hvor seieren skulle havne.

VEITVEIT: Før mandagens lokaloppgjør sto begge lag med tre poeng etter tre spilte kamper. Etter kampen var det gjestene som kunne juble etter tre viktige poeng i bunnen av tabellen.


- Dette var en veldig viktig seier. En sekspoengskamp, sier Rustads kaptein, Mohammed Usman Ashraf, etter kampen.

Personlige feil

Romsås startet kampen bra og produserte noen store sjanser. Men så slurvet de voldsomt i forsvaret, og gjestene får noen enkle mål. 3-0 målet til Rustad var en gavepakke av de sjeldne, da en Romsås-forsvarer sendte ballen rett i beina til Fatmir Adem som enkelt kunne score alene med keeper.

- Dette er tredje kampen på rad vi ikke får det resultatet vi fortjener. Vi er bedre enn Rustad og personlige feil ødelegger for oss i dag. Slike feil hører ikke hjemme på a-lagsnivå, sier en skuffet Romsås-kaptein, Shahbaz Ahmad.

Rustad, som rykket opp fra fjerde divisjon forrige sesong, har som mål å etablere seg i tredje divisjon. Og oppskriften for å klare det er klar.

- Tempoet er høyere. Så vi har økt treningsmengden med en trening mer i uken, sier Mohammed Usman Ashraf, som skryter av samholdet i laget.

- Vi har bare lokale gutter her og 70 prosent av spillerne kommer fra samme gate på Bogerud. Målet for sesongen er å holde oss, og vi har tro på at vi kan komme over midten, sier kapteinen.

Topp fem

Selv om Romsås står med tre tap på rad, slo de topplaget Oppsal i første seriekamp.

- Sesongen har akkurat startet og alle slår alle. Nå må vi finne formen vi hadde mot Oppsal, sier Shahbaz Ahmad, som er klar på ambisjonene til klubben i år.

- Vi har ikke diskutert det, men ut fra den troppen vi har så mener jeg at topp fem er realistisk. Det kommer til å bli spennende fremover, sier han.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin