RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ruster opp mot Everton

Sist oppdatert:
Om 18 dager venter Premier Leagues fjerde beste lag for Brann. Mons Ivar Mjelde tror mange kan få seg en overraskelse.

(iBergen.no) - Vi må bruke tiden vi har godt nå fremover. Kampene mot Everton kommer gjerne fortere enn det mange tror, og vi må derfor allerede nå begynne å drille laget, forteller Mjelde til klubbens hjemmeside.

Nye spillere
Lørdag satt Brann-spillerne seg på flyet til La Manga for å begynne forberedelsene til oppgjørene mot Everton.

Les mer: En av Hordalands største talenter (17) med til La Manga.

Tidligere Leeds- og Lillestrøm-spiller Gylfi Einarsson og Njogu Demba-Nyrén er to av de nye fjesene som blir med fjorårets seriemester til Spanias solkyst.

- Jeg tror det er mye lettere for nye spillere å føle at de blir inkludert i spillergruppen under en slik tur som dette. Det betyr mye for miljøet i spillergruppen at vi kommer oss vekk sammen i perioder. Da bor vi med hverandre og gjør mye i fellesskap, og det tror jeg er godt for samholdet i gruppen, forteller trener Mons Ivar Mjelde til Brann.no.

Les mer: Her ser du storkampene.

Lader opp mot Tottenham
Mens Brann matcher seg mot Helsingborg 30.januar og Ståle Solbakkens F.C. København åtte dager senere har Everton tre viktige Premier League-oppgjør foran seg før de setter kursen mot Bergen. Førstkommende onsdag, 30.januar, står Robbie Keane og Tottenham klar til kamp på Goodison Park. Etter det venter Morten Gamst Pedersens Blackburn borte på Ewood Park lørdag 2.februar før Reading kommer på besøk 9. februar.

Returoppgjøret i UEFAcupen mellom Everton og Brann spilles i Beatles-byen torsdag 21.februar.

Mens Brann altså møter Everton i UEFA-cupens 16-delsfinale skal Rosenborg måle krefter mot Fiorentina. Vinner begge de norske lagene kan vi se frem mot en helnorsk og ikke minst historisk godbit i 8-delsfinalen.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere