RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Ruth og Vidar regjerer i Østfold

Sist oppdatert:
Vidar Hop setter seg opp bak Ruth Reerstrup og da er bankeren klar på Momarken skjærtorsdag.

Sportspills meny skjærtorsdag:
V5 Bergen: Er han Norges beste kusk?

V4 Jägersro: Hopp og sprett med Kolgjini

V65 Åby: En kompis til å stole på

Oddstips: Skellefteå tar første stikk

Det er ingen påskehvile på travfronten og skjærtorsdag har vi tips til fire baner. Det starter med V4-trav fra Jägersro travbane i Malmø, og fortsetter med dobbel V5 fra Momarken på ettermiddagen. Til kvelden er det V65 fra Åby og enkel V5 fra Bergen.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

Det ble mye stang ut for våre tips onsdag. Under V4-løpene på Bergsåker galopperte vår banker Björnjägarn som klink vinner 100 meter fra mål, mens en urtapper Elgin Special ble tatt ned på de siste metrene som Espen Edvardsens stallskrik på Bjerke. Uansett har det vært en flott uke for våre tips. Norsk Rikstotos nye konsept Eksperten har så langt vært en formidabel suksess for Sportspill, og så langt har vi spilt inn rundt 600 000 kroner på våre utlagte andelslag siden oppstarten forrige onsdag! Espen Edvardsen hadde fenomenale tips både mandag og tirsdag og passerte over 400 000 innspilt på disse to dagene.

Momarken byr altså på dobbel V5 denne torsdagen og merk innleveringsfristene.

Innleveringsfrister Momarken
V5A kl 14.30
V5B kl 15.40
DD kl. 16.40

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Bo Westergaaard har en rekke topphester på sin stall og i ettermiddag sender han blant 10 Ruth Reerstrup til start på Momarken. Hoppa kommer ut etter en pause i V5-5A/V5-2B. 5-års hoppa skuffet stort i sine to siste starter, men var imponerende god i løpene før pausen. På Solvalla 12/12 fikk hun et hardt løp, men var likevel god nok til å holde unna for gode konkurrenter. Gjentar hun den prestasjonen i kveld, skal hun ha en stor sjanse til å vinne.

I de to siste startene har ikke Carmody Lobell-hoppa fungert optimalt. Nest sist galopperte hun inn i den første svingen i et V75-løp på Bjerke, og da var den dagen spolert. Sist galopperte hun inn i den første svingen på Momarken. Hoppa rapporteres å trene veldig fint etter den siste starten, og skal sees med stor vinnersjanse feilfritt. At meget velkjørende Vidar Hop setter seg opp i sulkyen i ettermiddag, er et klart pluss og Vidar Hop har hatt en glitrende innledning på 2013. Ruth Reerstrup skal dagens konkurrenter feilfritt og vi bankerspiller i både V5A og V5B.
Vår rangering: A: 10 B: 9-1 C: 7-4-2-6-8-5-3

HTML EMBED

V5-1A - Kaldblodshester 2140 meter. Autostart.
10 Spang Korbest blir vår klare favoritt i løpet. Han kom tilbake sist etter et halvt års pause, og imponerte direkte. Vidar Hop som kusket ved den anledning kjørte til tet etter en runde, og hadde siden full kontroll på konkurrentene. 6-åringen travet sterke 1.31,6 som samtidig var klar bestenotering direkte etter pause. Skal normalt ha gått klart fram med løp i kroppen, og blir vår banker på det minste spillforslaget.

12 Mjølner Lotta er Hop’s valg i løpet. Hoppa imponerte med overbevisende seier sist på Klosterskogen. Hoppa dro unna i jevnt hardt tempo i front, og hadde siden full kontroll på feltet. Geir Kihle som trener hesten mente at hun kunne være med og kjempe i årgangsløpene utover året. 4 Egge Elden og 6 Enger Vinto har begge vist fartsressurser som rekker i et løp som dette.
Vår rangering: A: 10 B: 12-4-6 C: 2-1-7-9-11-8-3-5

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

V5-2A - Varmblodshester. 2140 meter. Autostart.
11 Pompano Dream var Bo Westergaard klart optimistisk med sist på Forus. Det var også rett, hoppa galopperte bort stort terreng innledningsvis, men opphentingen var av beste merke. Hun angrep direkte, og brukte konkurrentene som rundingsbøyer. Gjentar hun prestasjonen fra sist blir hun vond å stå i mot.

6 J.C. Amber er ei hoppe vi likte godt i seiersløpet sist, slo da en så god hest som Carotis. Hun slet med en forkjølelse etter det løpet, men skal etter rapportene trene fint. 3 Global Martell og 1 Ottey er også tidlig aktuelle. Førstnevnte har gjort gode løp uten å fått hull på byllen, seieren kan komme i kveld. Sistnevnte vant direkte etter i et billig løp sist på Drammen, men det var fin stil på Hammersborg traveren. 4 Eck Vitalis, 8 Maja Be Young og 12 L.A.’s Harmony er alle garderingsaktuelle.
Vår rangering: A: 11 B: 6-3-1 C: 4-8-12-2-10-9-7-5

V5-3A - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
1 Løset Moemi står perfekt til på strek, og kan fort lede dette løpet veldig lenge. Moe Odin-datteren travet et sterkt løp på Bjerke sist hvor hun galopperte bort masse terreng underveis. Opphentingen var av beste merke, og hun var ikke langt bak gode Arwen i mål.

3 Høiby Krissa skal regnes tidlig i dette løpet. Hun galopperte i tet i V75’en på Bjerke sist helg, og så veldig fin ut både før og i løpet. Formen skal være veldig fin på Arvesen-hoppa, og vi synes hun er spillbar i kveld. 5 Jentungen, 8 Landås Becca og 9 Odin Stjerna er alle kapable, og skal med på gardering. Svenskegjesten 2 Åsluna har gått anstendige løp i Sverige, og fortjener også et kryss på bongene.
Vår rangering: A 1 B: 3-5-8-9-2 C: 7-6-4

V5-4A/V5-1B - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Et vidåpent varmblodoppgjør venter i V5-4A/V5-1B. Franskfødte 7 Ubert Mourotais har travet flere sterke løp uten å få full uttelling. Sist på Biri dro han opp angrepet via tredjespor hele den siste runden, og tapte kun for Jag The Man som fikk ligge i rygg i tredjespor hele veien. 5-åringen ble senere disket fra andreplassen fordi Steinseth gikk ut trangt på Gundersen runden før mål. I kveld møter han riktig motstand, og kommer den røde Steinseth-traveren inn i løpet kan han ta en etterlengtet seier.

6 Etoile De Rien har også varslet form på de siste startene. I den nest siste starten på Momarken avsluttet han fint via drøye spor, men kom akkurat for seint til å slå vinneren Max Andover. Sist travet hoppa et sterkt løp til fjerde på Axevalla. 4 Key To Cash, 2 Global Nansen og 8 Royal Chocolate er alle tre aktuelle på en tidlig gardering. Alle har kapasitet som rekker til seier i et åpent løp. Vi tar også med 1 Face The Question og 12 Moseby Lady på det største forslaget.
Vår rangering: A: 7 B: 6-3-2-8 C: 1-10-5-12-11-9

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

V5-3B - Varmblodshester. Monteløp. 2140 meter autostart.
4 Galliano i V5B-3 gjør en spennende montèdebut. Han travet et bra prøveløp der han gikk likt i mål med gode Tigre Royal. Vi regner med hesten er godt forberedt når han kommer til start, og grunnkapasiteten til hesten er som kjent bra.

3 Zone Interdite er en annen debutant, som travet et bra prøveløp på en god kilometertid. Skal tas på alvor direkte. 1 Shakira Spur og 5 Boggy Lad er også aktuelle på gardering.
Vår rangering: A: 4 B: 3-1-5 C: 2-7-6-8-9-10

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 2640 meter autostart.
1 Ysvink kommer ut over drømmedistansen 2640 meter. 8-åringen trives på kveldens distanse, og har alltid giftige avslutninger. Han er samtidig i strålende form noe som han har vist de to siste startene. Nest sist travet vallaken et sterkt løp, og tok ned en så god hest som Victory Bone ned oppløpet. Sist var Jag De Bellouet-sønnen ute i et hardt V75-løp på Sørlandet. Han galopperte fra start, men opphentingen var av beste merke. Kommer Hop seg ut fra førstesporet i kveld, skal han ha en god sjanse.

7 Script Kiddy S.C. kommer tilbake etter pause, og skal tas på alvor direkte. 8 åringen gjorde flere gode løp i fjor, og møter ikke avskrekkende selskap i kveld. 6 Obtain, 8 Increase Broline og 9 Mieux Di Quattro har alle kapasitet som kan rekke til seier.
Vår rangering: A: 1 B: 7-6-8-9 C: 5-10-4-3-2

V5-5B/DD-2 - Kaldblodshester. 1640 meter autostart.
Et vidåpent løp avslutter kvelden på Momarken. Vi velger å sette 7 Jørnstu Vilja først, men dette er ikke noe stabilt kort. 5-års hoppa har gode fartsressurser, og traver hun feilfritt skal hun ha en god sjanse. Sist travet hoppa et bra løp fra posisjonen utvendig for leder. Klaffer det litt med løpsopplegget i kveld kan hun vinne.

11 Egge Odin har blitt kastrert siden den siste starten noe som er spennende. 5-åringen travet flere solide løp i fjor, og skal sees med sjanse direkte. 1 Olle Rusken er også kapabel, står samtidig perfekt til i spor en. 2 Høymyr Gutten og 10 Arras trives begge på sprint og kan vinne med klaff.
Vår rangering: A: 7 B: 11-1-2-10-9 C: 3-6-5-12-8-4

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere