Ruud: - Jeg skal ikke til Barcelona

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO DDP/MICHAEL KIENZLER

Omtrent like kjapt som ryktene om at Ruud Van Nistelrooy er på vei til Barcelona dukket opp, rykker nederlenderen ut og avviser alle påstander.

13.04.04 16:32

Tirsdag ble det rapportert at Barcelonas president, Joan Laporta, har hatt et møte med Ruud van Nistelrooys agent for å sondere terrenget om en eventuell overgang.

Nederlenderen har kontrakt med Manchester United ut 2008. Agent Roger Linse, som bor i Katalonia, sier at møtet med Laporta kun var en prat over en kaffekopp. Rykter går ut på at United krever 64 millioner euro for superspissen. Det tilsvarer rundt 540 millioner kroner.

Men nå rykket Ruud Van Nistelrooy ut og avviser alle påstander om en overgang til Barcelona på Manchester Uniteds egen hjemmeside.

- Jeg stortrives i Manchester United, og har nylig undertegnet en ny kontrakt. Jeg har ingen planer om å flytte på meg i fremtiden, sier spissen.

- Jeg elsker å spille på Old Trafford, fansen er strålende, og ryktene om at jeg skal bort er helt ville, konkuderer han.

Pr-stunt
Barcelonas president Joan Laporta gikk til valg som klubbpresident med løfte om å få David Beckham til klubben. Der ble klubben utkonkurrert av Real Madrid. Men Laporta er ivrig etter å hente inn en annen storsjerne til klubben.

Dersom det ikke lykkes å få tak i nederlenderen, kan Juventus` franske superspiss David Trezeguet være et hett alternativ. Han koster i så fall 15 millioner euro- 125 millioner kroner, skriver AFP.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag