ODENSE - FC MIDTJYLLAND 3-2:

Matchuret på Odense stadion viste 88 minutter.

Hjemmelaget hadde corner og ballen var plutselig fri i feltet. Det fikk landslagsspilleren Espen Ruud med seg og hamret ballen i nettmaskene. Nordmannen ble dermed den store helten.

Det så imidlertid lenge stygt ut for OB, som i tillegg til Ruud også har Atle Roar Håland og Alexander Lund Hansen i stallen. Etter 56 minutter lå laget under med 2-0 mot FC Midtjylland.

Ken Ilsø sendte gjestene i føringen allerede etter 11 minutter, mens Mikkel Thygesen doblet ledelsen i det 56. minutt.

Men så startet snuoperasjonen.

Like etter 2-0-målet var Peter Utaka på plass og ordnet reduseringen, og snaue ti minutter senere var utligningen et faktum når Erik Sviatsjenko satte ballen i eget mål, etter press.

Nå hadde vertene fått blod på tann og fortsatte jakten på et vinnermål. Det skulle altså komme like før slutt, signert Ruud.

Resultatet betyr at OB nå for fult er tilbake i kampen om medalje i den danske superligaen. På topp har FC København for lengst sagt takk for følge til de øvrige lagene, men bak Ståle Solbakkens menn er det jevnt. Odense er nå oppe på andreplass med 29 poeng. Nettopp FC Midtjylland følger på plassen bak med 26 poeng, det samme som Brøndby på fjerde.

Sjekk siste fotballnytt her!

HTML EMBED