Gå til sidens hovedinnhold

Ruud sikret Odd-seier

Viking innfridde ikke i generalprøven på eget gress.

VIKING - ODD GRENLAND 1-2: Viking hadde ballen mest i mandagens treningskamp på Viking Stadion, men det var Odd som utnyttet sjansene sine best.

- God stigning
Fernando de Ornelas fant nettmaskene allerede etter 14 minutters spill da han lobbet inn 0-1 over Iven Austbø.

Espen Ruud doblet på straffe etter 72 minutter, før Peter Ijeh skaffet Viking et trøstemål fra krittmerket fire minutter etter.

- Vi har hatt en god stigning helt siden oppholdet vårt på La Manga. Vi har levert gode resultater og bra prestasjoner.

- Sånn sett synes jeg kampen i dag gir et bra bilde på hvor vi befinner oss for øyeblikket, sier Odd-trener Arne Sandstø til Nettavisen.

Solid midtstopper-par
Bergenseren synes hvittrøyene fra Skien vant kampen helt fortjent - selv om enkelte med Viking-hjerte kanskje ville vært uenig.

- De hadde kanskje mye av banespillet, men det hjelper ikke å bare trille ball på egen banehalvdel. Man vinner ikke kamper på det, slår han fast.

- Med tanke på at straffesparket de fikk var ekstremt billig, synes jeg ikke det utfortjent i det hele tatt at vi vant, understreker Sandstø.

- Fikk du noen svar angående førsteellever til seriestarten?

- Først og fremst angående Pelle Nilsson og Steffen Hagen i midtforsvaret. De har spilt bra i hele vinter, og var strålende i dag, sier Sandstø.

- Ikke bekymret
I Viking-leiren var stemningen naturlig nok ikke like god, men blåtrøyene slår ikke alarm før seriepremieren om en uke.

- Vi vil selvsagt vinne hver eneste kamp vi spiller. Sånn sett var ikke dette noen god generalprøve, sier assistenttrener Gunnar Halle til Nettavisen.

- Men vi er ikke bekymret. Selv om vi mangler en del på tempo i banespillet og slurver med pasninger og mottak, er dette ting vi kan rette på i løpet av uken, lover den tidligere Oldham-spilleren.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai