RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ruud ute i to måneder

Sist oppdatert:
Ruud van Nistelrooy må regne med et to måneder langt avbrekk på grunn av leggskaden sin. Håpet på Old Trafford er nå at han er tilbake igjen til Champions League-dystene mot Milan.

Ifølge SkySports er ikke de siste meldingene fra medisinsk hold i Manchester United så altfor positive når det gjelder den nederlandske målmaskinen. Van Nistelrooy er en nøkkelspiller for klubben, særlig i Europa, der han er Uniteds toppscorer.

Sir Alex Ferguson er desperat etter å ha med van Nistelrooy til åttendelsfinale-kampene mot Milan. Ferguson er imidlertid bekymret for at leggskaden vil spre seg til akillesen også. 28-åringen kan være ute i så mye som åtte uker.

- Vi har sagt at det er et seks til åtte ukers program han må igjennom. Vi ønsker ikke å forhaste oss, men vi håper han rekker Milan-kampene, sier Ferguson til tv-kanalen.

Gabriel Heinze og Cristiano Ronaldo er imidlertid begge tilbake til Bolton-kampen 2. juledag, etter å ha fått et par ukers førjulshvile av Ferguson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere