Liverpool har én Premier League-kamp igjen før landslagspausen. Søndag spilles borteoppgjøret mot nedrykksplasserte Fulham på Craven Cottage.

Der dukker sannsynligvis en Anfield-kjenning opp på motsatt halvdel. Ryan Babel (32) ankom nemlig londonklubben fra Besiktas i januarvinduet.

I et intervju med The Times kommer Babel nå med en liten advarsel i retning klubben han spilte for i perioden 2007-2011. Han mener nemlig at han vet hva som er svakheten til Liverpools råsterke forsvarsbauta Virgil van Dijk (27).

På samme landslag

Vingen spilte seg inn igjen på Nederlands landslag i fjor, etter seks år ute i kulden. Der har han blant annet har blitt bedre kjent med Liverpools forsvarsstjerne.

- Han har én svakhet. Jeg vil ikke si hva det er. Jeg tror ikke noen i Premier League er klar over det ennå, uttaler en hemmelighetsfull Babel til The Times.

32-åringen var en av signeringene den nå sparkede Claudio Ranieri gjorde den korte perioden han var Fulham-manager.

Babel innrømmer at også han har en svakhet: For Liverpool. Han ser nemlig helst at det blir de rødkledde fra Merseyside som stikker av med ligatittelen ved sesongslutt.

Til tross for at han ikke fikk den avskjeden han ønsket seg i Liverpool, erkjenner Babel at et ligagull til de røde ville gledet ham.

- Jeg forsvant ut bakdøra i Liverpool. Det ligger prestisje i å motbevise folk, sier Fulham-vingen, og viser til at han ikke fikk ut sitt beste da han spilte i motstanderens røde drakt.

- Kan klare mye mer

Babel har også noen flere beskrivelser av van Dijk før kampen i London søndag.

- Virgil har definitivt utviklet seg i løpet av de siste sesongene. Jeg tror han kan bli 30 prosent bedre. Det føles fortsatt som han spiller på 70 prosent. Han kan klare mye mer. Han kan bli rask hvis han vil, mener Fulham-nykommeren.

Kanskje antyder Babel at det er hurtigheten Virgil van Dijk kan jobbe litt til med.

Søndag får vi muligens se om den tidligere Liverpool-vingen kan «avsløre» hva landslagskompisen kan bli bedre på.