RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ryan Mason legger opp som fotballspiller

LEGGER SKOENE PÅ HYLLA: Ryan Mason gir seg som fotballspiller etter hodeskaden han fikk i januar 2017.
LEGGER SKOENE PÅ HYLLA: Ryan Mason gir seg som fotballspiller etter hodeskaden han fikk i januar 2017. Foto: Dave Howarth (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Har fått beskjed av eksperter om at han burde gi seg.

Ryan Mason legger opp som fotballspiller. Den engelske landslagsspilleren har ikke spilt fotball siden den grufulle hodeskaden han fikk i hodeduellen med Chelseas Gary Cahill i januar 2017.

Mason fikk kraniebrudd som følge av smellen, og lå på sykehuset i åtte dager etter duellen. 26-åringen, som da spilte for Hull, har siden ikke returnert til fotballbanen.

Nå bekrefter Hull at han har valgt å legge skoene på hylla med umiddelbar effekt.

🔶◾️

- Ryan ønsket rådgivning fra flere av verdenskjente nevrologer og nevrokiruger som alle har rådet ham til at en retur til fotballen ikke ville være et valg, skriver Hull på sine hjemmesider.

Tidligere i år skrev Mason at han jobbet mot en retur til fotballbanen i løpet av 2018, og la også ut et bilde av hvordan hodet hans så ut etter operasjonen på kraniet hans.

GRUFULLT: Ryan Mason ble liggende etter å ha kollidert med Gary Cahill i januar 2017.

Mason, osm gikk gradene i Tottenham, fikk 53 ligakamper for de helhvite, samt flere kamper i nasjonale cuper og Europa League.

Han fikk også én kamp for England i 2015 mot Italia da han ble hentet opp for å erstatte Adam Lallana i den engelske landslagstroppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere