RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ryddesalg i Chelsea

HELT: Didier Drogba hyller Makelele (bilde).
HELT: Didier Drogba hyller Makelele (bilde). Foto: SCANPIX/EPA/SEAN DEMPSEY
Sist oppdatert:
Chelsea er i realiteten ute av kampen om Premier League-gullet. Nå skal det ryddes opp blant stjernene. Ti mann skal bort. Blant annet Claude Makelele og Juan Sebastian Veron.

Etter lørdagens 1-2-tap for Arsenal, er Chelsea så godt som ute av kampen om Premier League-tittelen. Nå krever klubbeier Roman Abramovitsj forandringer, og ti mann skal være på vei ut av stadionporten på Stamford Bridge.

Ikke ny kontrakt
Mario Melchiot, Winston Bogarde, Emmanuel Petit og Jimmy Floyd Hasselbaink står alle uten kontrakt ved sesongslutt og vil ikke bli tilbudt en ny.

I tillegg vil klubben kvitte seg med spillere som ikke har innfridd denne sesongen. Ifølge Evening Standard skal Jesper Grønkjær, Marcel Desailly, Celestine Babayaro, Neil Sullivan og Mario Stanic bli tilbudt å bli kjøpt ut av kontraktene sine.

Mer oppsiktsvekkende er det at Claude Makelele og Juan Sebastian Veron kan bli solgt.

Spiller for mye
Makelele har klaget på at han spiller for mange kamper, dette skal ha irritert Chelsea-ledelsen. Dersom det skulle dukke opp en kjøper, er de interessert i å kvitte seg med franskmannen.

Veron har heller ikke imponert etter overgangen fra Manchester United, og får londonklubben tilbake store deler av summen de betalte for ham, så forsvinner han også.

Dette betyr en ny sommer med mange store navn på vei inn til Chelsea.

Hvem mener du at Chelsea bør kvitte seg med? Skriv din kommentar i feltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere