Gå til sidens hovedinnhold

Ryker jobben, Dowie?

Når de heller ikke klarer å beseire Watford på egen bane, spørs det om Charlton-manager Iain Dowie får beholde jobben.

CHARLTON-WATFORD 0-0: Dowie, som før sesongen tok over managerstolen etter populære Alan Curbishley, har fått en marerittaktig start hos Thomas Myhre & Co. Laget er nest-sist med kun fire poeng på ni kamper, og etter 0-0 mot Watford (fem poeng på ni kamper) ser det mørkt ut.

For Dowie, først og fremst. Bookmakerne trodde allerede før kampen at han blir den første i årets Premier League til å få sparken. Nå spørs det ikke om det snart blir en realitet.

Nærmest seieren

Charlton, igjen med landslagskeeper Myhre på innbytterbenken, valgte å vrake spissen Jimmy Floyd Hasselbaink og starte med kun én spiss i Darren Bent. "The Addicks" var nære på ved flere anledninger, særlig ved Bent, Andy Reid og vingen Jerome Thomas, men det er tydelig at laget ikke har selvtillit om dagen.

Seks scoringer på 9 kamper hittil er ikke mye å skryte av. At landslagsspissen Bent har scoret fem av de, er derimot noe å snakke om. Men poengene har likevel uteblitt.

- Jeg kan forstå fansens piping. Vi er i bunn av tabellen og det forventes at vi slår et lag som Watford hjemme. Vi er i en situasjon der vi må kjempe knallhardt for hvert poeng. I dag skapte vi det minste en del sjanser, sa Dowie til Sky Sports etter kampen.

Nesten, Watford!

Nyopprykkede Watford forsvarte seg for meste gjennom kampen, men helt på tampen stjal de nesten med seg tre poeng.

Fem minutter før slutt, midt i en liten Watford-sluttspurt, fikk Tommy Smith ballen i fin posisjon. Men fra kloss hold gikk skuddet på halv volley like utenfor.

To minutter før slutt var Smith der igjen, men skuddet gikk over. Og like etterpå ruslet to lag skuffet av banen. Her lukter det allerede nedrykk.

HTML EMBED
Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021