RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røyket fredspipe med United

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Sjefene i Manchester United og Arsenal, David Gill og David Dein, har møtt hverandre i et forsøk på dempe gemyttene de to klubbene imellom.

Dein, som er vise-styreformann i Arsenal, møtte toppsjef Gill i Manchester i går kveld, der de blant annet snakket ut om oppstyret rundt søndagens kontroversielle kamp på Old Trafford.

Dein er sjokkert over noen av anklagene som er kommet fram i kjølvannet av Uniteds 2-0-seier, særlig omkring pizzakastingen mot Sir Alex Ferguson.

- Kamper mellom de to lagene har alltid vært intense, og det har vært mange fantastiske oppgjør. Jeg har selvsagt snakket med Arsene Wenger om det som skjedde. Dessverre har det vært det største samtaleemnet for alle den siste tiden. Det som er synd, er at kampen overskygget fullstendig det faktum at Arsenal gikk 49 kamper uten å tape, noe som er helt enestående. Jeg tror ikke noe liknende vil skje igjen, sier Dein til The Sun.

Han ville ikke si noe om hva han ble enig med Gill om.

Arsenal hadde ellers en fin dag onsdag. Arsene Wenger skrev under på en ny kontrakt som binder ham til klubben til 2008. Arsenal tok seg også videre i ligacupen i går på bekostning av Manchester City (seier 2-1).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere