RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røyking forbudt på sidelinjen

Sist oppdatert:
Fotballtrenere får ikke lenger røyke på sidelinjen under fotballkamper. Det bestemte det europeiske fotballforbundet (UEFA) torsdag. Les saken og si din mening her.

På et møte i UEFAs eksekutivkomité ble medlemmene torsdag enige om å forby røyking på alle tekniske områder på arrangementer i regi av UEFA fra og med neste sesong.

Fjerdedommeren på kampene vil sørge for at røykeforbudet blir overholdt på sidelinjen. Tenner en trener eller en person i støtteapperatet en sigarett, risikerer vedkommende suspensjon.

- Røyking vil ikke lenger bli tillatt på sidelinjen, bekrefter UEFAs formann Gerard Aigner.

U21-EM tildelt

På møtet ble det også bestemt hvem som blir vertskap for U21-EM neste år og U19-EM i 2006. Tyskland ble tildelt europamesterskapet for U21-landslag og Polen fikk æren av å arrangere U19-EM i 2006.

UEFA begynte også forberedelsene til utvelgelsen av et reklamefirma som skal selge TV-rettighetene til Champions League på vegne av UEFA sesongen 2006 til og med 2009.

Støtter du UEFAs røykeforbud? Si din mening her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere