Gå til sidens hovedinnhold

Så alltid frem til Norway Cup

Norway Cup var alltid sesongens høydepunkt for Erling Knudtzon da han var yngre.

ULLERN: Norway Cup var noe jeg så frem til hvert år. Jeg husker godt det var en veldig kamp om hvilke lag fra klubben som skulle få være med. "Får vi spille Norway Cup?" var det alle lurte på, forteller Erling.

19-åringen kan ikke få fullrost arrangørene i Bækkelaget nok for jobben de gjør med å avvikle verdens største fotballturnering.

Det er helt fantastisk. Norway Cup er en turnering som er bra for alle, fastslår Lyn-kanten.

For Erling startet Lyn-eventyret i fjor, da han først fikk kontrakt med a-stallen like før sesongen. Da kampene kom i gang vartet han like gjerne opp med både scoringer og målgivende pasninger.

Før Lyn-overgangen var Ullern den eneste klubben Erling spilte for og i Norway Cup har han deltatt tre ganger for klubben i sitt hjerte.

Jeg er Ullern- og Lyn-gutt nå. Å spille Norway Cup for Ullern var et høydepunkt. Jeg fikk til og med gjort det tre ganger, forteller Erling.

Ullern hadde ikke noen voldsom suksess de årene Erling deltok i turneringen, men likevel sitter han igjen med mange gode minner fra et år laget røk ut i 32-delsfinalen.

Vi hadde utenlandske dommere i den kampen, og de berømmet oss i etterkant fordi vi tok tapet så bra. Det endte med at vi fikk Fair Play-prisen, smiler Erling.

Dermed ble det Bislett-tur også på dagens Lyn-spiller og hans tidligere lagkamerater.

Det var veldig stort å få overrakt pokalen på Bislett, fastslår Erling Knudtzon nå opptatt med å kjempe om helt andre slags pokaler.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial