Så nære, Haugesund

Foto: Jan Kåre Ness/Scanpix

I sesongens siste hjemmekamp kom det første tapet

31.10.10 22:01

HAUGESUND - MOLDE 1-2:

Haugesund har på sensasjonelt vis spilt 14 hjemmeoppgjør uten tap denne sesongen. Den 15. og siste kampen på Haugesund Stadion i årets Tippeliga endte med tap. Dermed klarte ikke vestlendingene den fantastiske bragden det ville ha vært å gå gjennom en hel fotballsesong uten hjemmetap.

Djiby Fall med toppscorermål
Klubben er nok likevel fornøyd med sesongen, som avsluttes om en uke. Få hadde nok regnet med at den nyopprykkede klubben ville kjempe i den øverste delen av tabellen, og i beste fall fjerdeplass og verste fall sjuendeplass må anses som mer enn godkjent.

Like imponerende er Baye Djiby Falls prestasjoner. Molde-spissen scoret ett av målene til de blå og klatret med det til førsteplassen på toppscorerlista med 15 mål - det samme som Mohammed Abdellaoue. Magne Hoseth scoret kampens første mål, og de to offensive spillerne står for over halvparten av Moldes nettkjenninger denne sesongen.

Molde kan avslutte med stil
Moldenserne har som kjent slitt enormt denne sesongen, men med Uwe Rösler som trener har de ennå ikke tapt. Søndagens 2-1-seier over Haugesund sørget for at klubben nå har mulighet til å klatre til åttendeplassen på tabellen i sesongens siste match.

Men det kunne fort sett annerledes ut. Haugesund var utvilsomt sultne på seieren, men kom bakpå etter Hoseths og Djiby Falls scoringer. Halvveis ut i annenomganger fikk imidlertid hjemmelaget straffe etter at Thomas Sørum ble sparket ned i feltet. Nikola Djurdjik fikk æren fra krittmerket og dunket inn 2-1. Selv om begge lag fulgte opp med flere gode målsjanser ble det ikke flere nettberøringer og Molde gikk seirende ut av oppgjøret.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag