HTML EMBED

Spesielt på fjelletappene i Tour de France er det ekstremt mye tilskuere.

For det meste ligger det på et nivå hvor det er rart at det går bra.

Sperringene kommer kun på slutten og tilskuerne kan i praksis gjøre akkurat som de vil.

Les også: - Tykt med blod rant ut av munnen

Mange gjør også det. I videoen over ser du hvordan en tilskuer løper farlig nære Tejay Van Garderen opp Alpe d'Huez. Til slutt er det en annen tilskuer som får nok og spenner bein på vedkommende.

Han går i bakken med et brak farlig nær Van Garderen. Det oppstår håndgemeng mellom partene i etterkant. Stor underholdning, selv om det hele kunne endt i en skikkelig skandale.

Og av og til blir det skandale. I 1999 krasjet Guiseppe Guerini med en tilskuer på den siste kilometeren av Alpe d'Huez. Italieneren kom seg på sykkel igjen og holdt unna for Pavel Tonkov som ble nummer to.

HTML EMBED

Det har skjedd mye annet rart også. En liten favoritt i redaksjonen har vært reaksjonene til kommentatorene på svensk Eurosport, etter at en fyr løp med et oppblåsbart villsvin langs rytterne opp Mont Ventoux på søndag.

Er du en av de som ikke har fått med deg latterkrampen til Roberto Vacchi og Anders Adamsson, så kan du ta en kikk på det under.

HTML EMBED

Peter Sagan skaper også en del overskrifter. På nevnte etappe til Mont Ventoux kjørte han på bakhjulet da han ble tatt igjen av feltet.

Opp Alpe d'Huez tok han den litt videre og kjørte på bakhjulet uten hendene på styret.

Det er bare å nyte det!

HTML EMBED

Vi følger Tour de France LIVE:

HTML EMBED