*Nettavisen* Sport.

Sa nei til gigant-bud

Brann avviste tirsdag kveld et bud på totalt 26 millioner kroner fra Birmingham på Paul Scharner.

25.10.05 23:29

Ifølge TV 2 Sporten forhandlet Brann og Birmingham om en overgangssum for Scharner tirsdag kveld. Men Brann avviste budet på 2,2 millioner pund (26 millioner kroner) på den østerrikske landslagsspilleren.

Rødtrøyene fra Bergen ble tilbudt 17 millioner kroner i kontanter og knapt 8,7 millioner kroner avhengig av om Birmingham holder seg i Premier League og hvor mange kamper østerrikeren spiller for klubben.

Brann avviste et vesentlig lavere bud på Scharner for knappe to uker siden.

Scharner, som denne sesongen har spilt både midtstopper og sentralt på midtbanen for Brann, kom til Brann fra Salzburg i hjemlandet for fem millioner kroner i fjor sommer. Denne sesongen har han spilt 24 kamper for Brann i eliteserien og scoret seks mål.

Han ligger på en sjuendeplass på TV 2 Nettavisens spillerbørs før siste serierunde førstkommende søndag.

- Jeg vet ingenting
Paul Scharner selv sier til TV 2 Nettavisen at han ikke er klar over at Brann og Birmingham har forhandlet om en overgangssum tirsdag kveld.

- Det vet jeg ingenting om. Det eneste jeg vet om Birmingham, er at de sliter i Premier League. Klubben ligger på 18. plass i Premier League og har full fokus på å rette opp den svake sesongstarten, sier en tilsynelatende uvitende Scharner til TV 2 Nettavisen.

-Har du vært i kontakt med Birmingham i det siste?

- Det vet jeg intenting om. Jeg har egentlig ikke særlig lyst til å snakke om dette, svarer en noe småirritert Scharner.

Ingen kommentar
Heller ikke Branns sportslige leder Per-Ove Ludvigsen ønsker å snakke om den siste utviklingen i overgangssaken.

- Jeg får svare det samme kjedelige som jeg alltid har svart. Vi kommer ikke til å kommentere dette før alt eventuelt er klart, sier han.

- Stemmer det at dere avviste et bud fra Scharner i kveld?

- Jeg vil verken bekrefte eller avkrefte dette, svarer en svært ordknapp Ludvigsen.

Siste kamp for Brann
Etter søndagens hjemmekamp mot Odd Grenland, svarte Paul Scharner følgende på TV 2 Nettavisens spørsmål om han har spilt sin siste kamp på Brann Stadion:

- Det tror jeg er veldig sannsynlig.

Han har tidligere fortalt at det også finnes interesse fra tyske og franske klubber for hans tjenester.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.