*Nettavisen* Sport.

Så sa det stopp for Milan

Foto: Fabio Muzzi (AFP)

Sløste med sjansene og maktet ikke sin femte strake seier.

28.11.10 09:29

Milans rekke med seiere på rad ble brutt og stoppet på fire, etter at laget måtte nøye seg med 1-1 i bortemøtet med Sampdoria på lørdag.

For selv om gjestene fra Milano dominerte fullstendig i løpet av de første 45 minuttene, fikk ikke laget uttelling før to minutter før pause. Da spilte kampens store spiller, Robinho, ballen til Zlatan Ibrahimovic på hørekanten. Svensken la inn, og brasilianeren fulgte opp med å dunke ballen i buret på volley.

Det var en mildt sagt fortjent ledelse, ettersom gjestene hadde produsert flere store sjanser i løpet av omgangen.

Etter hvilen kom imidlertid Sampdoria bedre med i kampen, og et knapt kvarter av andre omgang var spilt da Giampaolo Pazzini styrte ballen inn fra kort hold etter at Alessandro Nesta først hadde blitt knust i en hodeduell.

Begge lag ønsket å vinne kampen, og bare en god redning fra Milan-keeper Christian Abbiati hindret vertene i å hente hjem de tre poengene.

Det ville i så fall vært svært så ufortjent, for på den andre enden av banen hadde både Clarence Seedorf, Robinho og Zlatan Ibrahimovic store muligheter til å avgjøre for Milan, uten hell.

Det ene poenget betyr at Milan beholder tabellteten i Serie A, også etter at andreplasserte Lazio har spilt sin kamp på søndag. Hovedstadslaget ligger fire poeng bak Milan, men kan altså knappe inn på forspranget dersom Catania blir slått på søndag.

PS. I en annen kamp i Serie A sent lørdag kveld reddet tredjeplasserte Juventus ett poeng i hjemmemøtet med Fiorentina, da Simone Pepe scoret 1-1-målet knappe ti minutter før slutt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.