RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Så sprakk Redknapp igjen

Foto: Dave Thompson (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Tottenham-manageren rasende på dommer og egne fans etter Sunderland-kampen.

Tottenham-sjef Harry Redknapp er en av de mest frittalende i Premier League (ja, da, vi vet at Ian Holloway er i en egen divisjon), og der britene mest er kjent for sine syrlige understatements, er Spurs-sjefen mer kjent for sin evne til å være direkte, uten kryptiske Eric Cantona-metaforer.

Denne gangen er det dommer Howard Webb som får gjennomgå. Pipeblåseren har hatt et godt år, og har dømt både Champions League-finalen og VM-finalen.

Kom 39-åringen i hardt vær etter sistnevnte kamp, var kritikken ikke mindre etter tirsdagens Premier League-oppgjør på White Hart Lane mellom Spurs og Sunderland. Spesielt var det en hendelse tidlig i andreomgangen, da Boudewijn Zenden taklet David Bentley.

- Åpenbar straffe
TV-bildene antyder at Spurs-flanken er i ferd med å legge seg før den gamle Liverpool-spilleren treffer Bentley, og Howard Webb ga også Tottenham-spilleren kort for filming, men det er ikke slik Tottenham-sjefen ser det.

- Hvordan Webb kan gi ham gult...

- Jeg har aldri vært en type som bruker å kritisere dommere, men det var en åpenbar straffe. Hadde vi fått den, hadde det blitt en helt annen kamp, sier Tottenham-sjefen til Sporting Life.

Lee Cattermoles takling på Luka Modric imponerte heller ikke den fargerike Spurs-sjefen. Sunderland-spilleren er en av de tøffeste i Premier League, og har allerede pådratt seg to utvisninger i år. Midtveis i andreomgangen felte han Tottenhams midtbaneelegant stygt, men slapp unna med det gule.

Ønsket Cattermole i dusjen
En altfor billig straff, skal man tro Redknapp.

- Han kunne enkelt ha brukket benet på ham. Modric har noen stygge merker på leggen sin, og var heldig som ikke brakk den.

- Howard Webb må forstå forskjellen på å treffe ballen og å treffe over ballen.

63-åringen mener at den anerkjente dommeren ikke har noe spesielt imot Tottenham, men at de to avgjørelsene spilte en viktig rolle for kamputfallet. 1-1 hjemme mot de svarte kattene var ikke hva verken Spurs-manageren eller -fansen forventet, men Redknapp mener det var feil av hjemmesupporterne å pipe ut sine egne spillere etter kampen.

Latterliggjør egne fans
Selvsagt får også fansen gjennomgå.

- Hva har de å klage på? Vi kunne ikke ha gjort noe mer i kveld, vi kunne ikke prøvd noe hardere.

- Men det har jo hatt det så bra her i de siste årene, vet dere. De har jo vunnet ligatittel på ligatittel, ironiserer den frittalende Tottenham-manageren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere