Gå til sidens hovedinnhold

Saboterte sykkelritt med tegnestifter

- Det kan være farlig.

Politiet i Vestoppland melder at lørdagens sykkelritt, Lillehammer-Oslo, er plaget av at noen kaster tegnestifter ut i vegbanen, skriver Oppland Arbeiderblad.

Dette forårsaker mange punkteringer.

- Det er noen som tydeligvis prøver å ha det morsomt på andres bekostning. Tegnestiftene fører til at en del syklister punkterer, og det kan være farlig når de kommer i den farten de gjør, sier operasjonsleder i Vestoppland politidistrikt, Bård Christiansen til TV2.no.

Både politi og arrangørene ønsker tips om dette.

Har du bilder? Send til tips@nettavisen.no!

Massevelt
En rekke deltakere i sykkelrittet Lillehammer-Oslo har hatt uhell/ulykker. Oppland Arbeiderblad har fått tips om en massevelt på Fylkesveg 33 ved Fjellhaug i Totenvika. Det er ikke rapportert om store skader.

Vestoppland politidistrikt melder at de har fått melding om at flere syklister veltet på Riksveg 4 ved Bråstad, og at det ble skader på møtende bil. Det er ukjent om det noen personer ble skadet.

Politiet har for øvrirg oppfordret bilister som skal til CC om å velge andre veger enn Riksveg 4 på grunn av sykkelrittet.

Flere skadet
Politiet i Hedmark opplyser om to hendelser hvor deltakere i sykkelrittet Lillehammer-Oslo er blitt skadet og sendt til sykehus.

Klokka 08.26 var det en kollisjon mellom to syklister og en bil ved Brøttum. Syklistene er kjørt til sykehus med mulig bruddskader.

Litt lenger sør, i Moelventunellen, var det en syklist som veltet, og vedkommende ble hentet av ambulanse.

Gudbrandsdalen politidistrikt har for øvrig mottatt klage på "tissetrengte, smådesperate syklister som urinerer i hekken" ved startområdet på Lillehammer. Politiet opplyser at arrangør er kontaktet.

Det er styrkeprøven som arrangeres gjennom hele helga, på strekningen Trondheim til Oslo. Det er start på fem ulike distanser.

Les flere saker fra Oppland Arbeiderblad!

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden