*Nettavisen* Sport.

Sadio Mané om Real Madrid-ryktene: - Jeg er veldig fornøyd med å spille for Liverpool

RØPER HÅRETE MÅL: Sadio Mane jakter titler for Liverpool denne sesongen. Foto: Andrew Yates (Pa Photos)

Sadio Mané beroliger Liverpool-fansen før onsdagens Champions League-semifinale.

17.04.19 13:22

Mané har ifølge The Mirror fanget interessen til Real Madrid før sommerens overgangsvindu, men senegaleseren gå nå langt i å antyde at han blir på Anfield også kommende sesong.

Angrepspilleren som har vært i storform denne våren scoret sitt mål nummer 21 i søndagens Premier League-oppgjør mot Chelsea. Storspillet ryktes å ha ført med seg interesse fra Real Madrids gjeninnsatte suksesstrener Zinedine Zidane, som er ute etter å forsterke stallen foran neste sesong.

Øverst på listen skal Mané stå, men kantspilleren bekrefter nå at han ikke har noen ønsker om å forlate Liverpool.

- Som jeg alltid har sagt så er jeg veldig fornøyd med å spille for denne klubben. Jeg nyter hver eneste dag jeg er her og gjør alt jeg kan for å vinne noe for denne klubben, sier Mané i et intervju med Liverpools eget magasin gjengitt av The Mirror.

Spennende sesongavslutning

Liverpool går noen viktige uker i møte der de kjemper om titler på to fronter. Med mulighet for å avansere til en ny Champions League-finale der de er ute etter å revansjere finaletapet mot Real Madrid fra i fjor. Samt at de er med i kampen om sitt første seriegull i England siden 1989/1990-sesongen, er det kun store kamper i vente i innspurten av sesongen.

Mané er innstilt på å prestere i de sesongdefinerende kampene som kommer på løpende bånd utover våren.

- Selvfølgelig vil jeg bli en legende, ikke bare for Liverpool, men også i hele Premier League. Det er et av mine store mål. Jeg vil gjøre alt som er mulig for å oppnå suksess her, fortsetter han til Liverpools fotballmagasin.

Hyller sjefen

Mané trekker frem Liverpool-sjef Jürgen Klopp som en stor årsak til klubbens suksess denne sesongen.

- Han elsker spillerne sine og har et nært forhold til oss. Han krever mye, men han legger aldri press på oss annet enn at vi skal gi vårt aller beste. Han ber oss om å yte det ytterste vi har og også ha det gøy mens vi gjør det. Jeg mener det er viktig, fordi under hans ledelse har alle sammen utviklet seg mye. Det er viktig for oss at vi kan fortsette å jobbe med han i årene som kommer, sier Mané ifølge Liverpool Echo.

Liverpool leder i øyeblikket Premier League med to poeng ned til Manchester City med fire kamper igjen å spille. Tittelrivalene fra Manchester har en kamp til gode på Klopps mannskap.

Kvartfinale onsdag kveld

Onsdag kveld står en ny viktig oppgave for tur når Mane og Liverpool tar turen til Porto for returkamp i kvartfinalen i Champions League. De røde fra Liverpool har med seg et godt utgangspunkt etter 2-0-seieren i det første oppgjøret på Anfield forrige uke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag