Sæternes på Vikings ønskeliste

Foto: Etienne Ansotte (EPA/Scanpix)

Vikings direktør Bjarne Berntsen bekrefter at Bengt Sæternes har blitt vurdert av klubben denne vinteren. - Men det er ikke aktuelt å gjøre et fremstøt for å få ham tilbake til klubben nå, sier han.

15.03.04 14:33

Bengt Sæternes ble solgt til Odd Grenland fra Viking på midten av 1990-tallet, og ble senere solgt videre til belgiske Brügge fra Bodø/Glimt.

I borteoppgjøret mot Westerlo i helgen var Sæternes på hugget og banket inn to scoringer i 2-3-seieren. Og ifølge Rogalands Avis er Viking nå interessert i å hente rogalendingen tilbake til Stavanger.

- Det stemmer at vi har undersøkt litt rundt Bengt Sæternes. Men faktum er at han har to år igjen av kontrakten med Brügge, så det blir uaktuelt for Viking å hente ham nå, slår Bjarne Berntsen fast overfor TV 2 Nettavisen.

Spennende spiller
Vikings administrerende direktør påpeker også at Viking ikke har planer om å gjøre et fremstøt for å eventuelt låne den hurtige spissen.

- Vi vurderer spennende spillere som Sæternes i jakten på nye spillere, men interessen rundt ham nå er kun avisspekulasjoner, sier Bjarne Berntsen.

Bengt Sæternes' agent Einar Baardsen har tidligere gitt klar beskjed overfor TV 2 Nettavisen at spissen er innstilt på å bli i Brügge ut kontraktstiden.

Måltørke
Viking har i treningskampene slitt stort med å score mål, og har ikke scoret siden midtstopper Frode Hansen sendte laget i ledelsen mot amerikanske San José for 336 spilte minutter siden.

- Jeg har gitt beskjed om at vi ønsker en ny spiss, og Bjarne Berntsen leter etter rett mann. Han har oversikten, opplyser Vikings trener Kjell Inge Olsen til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag