Sæternes venter med ny kontrakt

Bengt Sæternes vil drøye med å skrive ny kontrakt med Brann. Han mener klubben begynner å få dårlig tid.

(iBergen.no ): Totalt tolv Brann-spillere har kontrakter som utløper neste sesong. Brann har enda ikke begynt arbeidet med kontraktsforlengelser, og Bengt Sæternes varsler at klubben begynner å få dårlig tid.

Selv kommer han til å vente til sommeren før han signerer ny kontrakt, skriver Bergens Tidende.

- Det kan bli et problem for klubben at det er så mange mann uten kontrakt etter neste år. Det vil ta tid å forhandle med alle, og fra januar er det tre måneder med treningsleirer før serien starter. Og ingen spillere skriver under i april. Da venter de heller, sier 31-åringen til BT.

Han har allerede bestemt seg for å vente, og skylder på at han ikke har hørt noe fra klubben om nytt kontraktsforslag. Det til tross for at de siden mai har sagt at ting skulle skje, ifølge Sæternes. Han fyller 32 år 1. januar, og bekrefter at hans neste kontrakt trolig blir hans siste.

Siden i sommer har Brann varslet at arbeidet med nye kontrakter skulle begynne, men foreløbig har ingen spillere forlenget. Forhadlingene er allerede utsatt til nyåret.

Sæternes er forøvrig med i troppen mot Odense på søndag, etter at han kom tidligere tilbake fra sykemelding enn planlagt.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.