Gå til sidens hovedinnhold

- Sagan leker med oss

Tom Boonens sjef har dårlig tid på å finne seiersplanen.

Boonen veltet i søndagens Gent-Wevelgem. En klassiker Peter Sagan vant lekende lett.

Nå forteller sportsdirektør i Omega Pharma-Quick Step, Patrick Lefevere, at den belgiske stjernesyklisten kjemper en kamp mot klokka for å rekke Flandern rundt 31. mars.

- Boonen har fortsatt smerter i kneet. Han må fullføre dagens 220 kilometer lange etappe i Driedaagse De Panne om han skal ha mulighet til å slå Sagan på søndag, sier sportsdirektøren til cyclingnews.com.

I fjor var ingen i nærheten av å true Boonen i brosteinsmonumentene, og han dominerte Flandern rundt og Paris-Roubaix.

Les også: Dette er tidenes klassikersyklist

I år er det ikke bare skadeproblemene til kapteinen som volder problemer for Lefevere.

- Sagan er utrolig sterk. Han bruker hele tiden den riktige taktikken. Han leker rett og slett med oss, sier sportsdirektøren.

I 2012 var det aldri tvil om at Boonen var Omega Pharma-Quick Steps kaptein i Flandern rundt. I år forklarer Lefevere at de kommer til å spille på flere kort.

- Sylvain Chavanel og Niki Terpstra er i god form. Det gjør at vi har flere som kan vinne rittet. Men det avhenger av hvordan Sagan og Fabian Cancellara sykler.

Det er Sagan og Cancellara som har vunnet brosteinsklassikerne så langt i World Touren i 2013. Sagan vant som sagt Gent-Wevelgem, mens Cancellara parkerte alle i E3 Harelbeke forrige fredag.

Om det belgiske storlaget har nok kort å bruke for å sette Cancellara og Sagan sjakk matt, blir besvart søndag i Flandern rundt.

Reklame

Best i test: Maskinene som gir deg sunnere frityrmat

Kommentarer til denne saken