RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sagen nektes Kollen-hopping

Sist oppdatert:
Anette Sagens kamp for å få hoppe på lik linje med gutta er åpenbart ikke over. Nå kan Sagen vinke farvel til årets Kollen-renn.

Ifølge Dagbladet får ikke Sagen og de andre hoppjentene får ikke sitt eget renn i forbindelse med herrenes verdenscuprenn i Holmenkollen 12. mars.

- Vi er inne i en helt feil utvikling. I år 2000 var det sju jenter som hoppet i Kollen. Nå er vi 25 som både er bedre og hopper mye lenger enn de som deltok den gangen. Det er tåpelig å kutte oss ut nå, sier Norges mest profilerte hoppjente, Anette Sagen, til avisen.

Sagen kjemper også en kamp for å slippe til som prøvehopper i mammutbakken i Planica senere i vinter, der hun drømmer om å forbedre persen fra Vikersund (174,5 meter) i verdens største skibakke.

- Jeg har prøvd å få være med før, men gir meg ikke. Motet skal ingen ta fra meg. Jeg har hørt at alle gode ting er tre, og kommer til å fighte for å få hoppe i Planica i mars, sier Sagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere