RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Saha og van Nistelrooy i storform

Sist oppdatert:
Med to scoringer hver var det Louis Saha og Ruud van Nistelrooy som reddet seieren da Manchester United-forsvaret raknet fullstendig i 2. omgang.

EVERTON – MANCHESTER UNITED 3-4: Sammen med van Nistelrooy så Saha ut til å ha avgjort kampen før den var ordentlig i gang. Tre baller lå i nettet bak Everton-keeper Nigel Martyn før halvtimen var passert, to av dem signert Saha. Det var nyervervelsens tredje scoring på to kamper i United-trøya.

– Fantastisk

– Hva kan jeg si? Han er fantastisk. Han leverer akkurat de varene vi håpet og trodde han ville gjøre da vi kjøpte ham fra Fulham, sa Manchester United-manager Alex Ferguson til Sky Sports etter kampen.

Sahas form er også en advarsel til vår egen Ole Gunnar Solskjær: Det kan ta tid å komme tilbake på laget slik som han og van Nistelrooy spiller nå. Den defensive lagdelen, derimot, kan nok trenge en oppstrammer. Mot Everton virket savnet av suspenderte Rio Ferdinand stort.

Lurte offside-fellen

Sahas viste ved scoringene hvilken målteft han har. På den første lurte han Everton-forsvarets offsidefelle, løp fra alle de blå og dundret ballen bak Martyn med venstreslegga. Da var det kun spilt ni minutter.

3-0-scoringen kom med det ”gale” benet. Franskmannen fikk stå helt alene foran mål og full av selvtillit styrte han ballen bak keeper med høyrefoten. Enkelt og elegant. Nå står Saha med 16 fulltreffere så langt i ligaen – bare én bak van Nistelrooy og Arsenals Thierry Henry.

Van Nistelrooys 100. scoring

Men vi skal heller ikke glemme den flyvende hollenderen Ruud van Nistelrooy. Hans 2-0-scoring mot Everton var hans 100. i United-trøya. Ikke verst for en spiller som kom til klubben i 2001.

Da van Nistelrooy med sin 101. scoring reddet United-seier etter at Everton hadde hentet opp 0-3 til 3-3 (alle målene fra dødball), var det ingen tvil om hvem det handler om hos de røde djevlene: Spisskanonene Saha og van Nistelrooy.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere