Gå til sidens hovedinnhold

Saha trekker Ruud-kritikk

Manchester Uniteds nye spiss, Louis Saha, beklager at han kom med noen lite vennlige kommentarer om spisspartner Ruud van Nistelrooy.

- Det kom ut feil, innrømmer den franske spissen.

Louis Saha mener hans utsagn i franske medier om Ruud van Nistelrooy og Arsenals spiss Thierry Henry ble tolket feil. Saha ble blant annet sitert på at han mente Henry var en mye mer komplett spiss enn van Nistelrooy.

- Intervjuet ble fremstilt på feil måte. Mitt poeng var at Henry var hurtigere enn van Nistelrooy, men han er ingen bedre spiss av den grunn, sier Saha til Sky Sports.

Ikke fornøyd med pressen
Den tidligere Fulham-spissen er ikke fornøyd med måten intervjuet ble fremstilt på i media.

- Om en spiss er raskere enn en annen, betyr det ikke at den ene spissen ikke er like god. Jeg er ikke fornøyd med måten dette ble snudd og vridd på i pressen. Den eneste grunnen jeg kan tenke meg, er å spisse situasjonen før semifinalen mot Arsenal i helgen, sier den nybakte Manchester United-spissen.

Tror på seier
Saha er ikke i tvil om at Manchester United kan slå Arsenal i FA-cupens semifinale førstkommende helg.

- Vi har garantert sjansen til å vinne. Vi fikk en opptur etter kampen mot Arsenal søndag. Det blir tøft , men det vil bli en annen historie på Villa Park enn på Highbury. Forhåpentligvis blir det en god kamp for fansen, som Manchester United vil vinne, sier Saha.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter