RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Saints-stjerne på vei hjem

Foto: Miguel Riopa (AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Southampton-spilleren Anders Svensson er på vei hjem til Sverige. Mye tyder på at han vender tilbake til gamleklubben Elfsborg.

Det har vært mange spekulasjoner rundt Anders Svensson de siste månedene. Nå ser alt ut til å gå mot retur til Sverige for Claus Lundekvams lagkamerat i Southampton. The Saints virker ikke interessert i å forlenge kontrakten med 28-åringen.

- Oppførselen deres taler for seg selv. Uten å være selvgod vil jeg si at jeg har gjort min beste sesong og kanskje vært den beste spilleren. Likevel tar de ikke saken opp til diskusjon. Jeg passer ikke inn i Southamptons syn på fotball lengre og for meg er det en helt ny situasjon, sier han til Borås Tidning.

Nå tyder alt på at han havner i gamleklubben Elfsborg.

- Fotballmessig er vi på bølgelengde og klubben jobber nå med å løse de økonomiske løsningene vi diskuterte. Lykkes det, skriver jeg med stor sikkerhet under for Elfsborg, sier Svensson.

Alt tyder altså på at han fortsetter karrieren i Sverige. Bare et veldig attraktivt tilbud kan forhindre comeback i Elfsborgs gule trøye.

- Eneste sjansen for at jeg blir i utlandet er om det dukker opp et veldig spennende sportslig tilbud. En toppklubb som vil satse. Dette har jeg informert Elfsborg om, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere