Saints vurderer flere gigantbud

Southampton vurderer to bud på Theo Walcott fra Premier League-klubber og venter på et tredje. Arsenal skal ha tilbudt 12 millioner pund for 16-åringen.

17.01.06 13:57

Chelsea, Liverpool, Manchester United og Tottenham skal også være interessert i å sikre seg den unge spissen, som er blitt sammenlignet med både Wayne Rooney og Thierry Henry de siste ukene.

- Vi har mottatt et par tilbud og har fått indikasjoner på at et til kan være på vei. Disse tilbudene er verken akseptert eller avslått på dette tidspunkt, melder Southamptons styreformann Rupert Lowe på klubbens hjemmeside.

TIlbudene skal nå behandles av styret i klubben.

Walcott skal ifølge BBC selv helst ønske seg til Arsenal. Londonklubbens manager, Arsene Wenger, har allerede gitt uttrykk for sin beundring for den raske spissen. Southampton ønsker trolig å selge juvelen nå, for så å få ham tilbake på lån umiddelbart.

- Helst ønsker vi at Theo kommer til oss med én gang. Men det vil ikke ruinere handelen dersom Southampton insisterer på at han skal fullføre sesongen der, sa Wenger til BBC i forrige uke.

Walcott har scoret fem mål på 12 kamper fra start denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.