RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Saksøker etter marerittkrasjet

Foto: LIONEL BONAVENTURE (AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Johnny Hoogerland sliter med ryggsmerter, humørsvingninger og søvnløshet etter påkjørselen.

29-åringen Johnny Hoogerland stevner Euro Media for retten. Det var en sjåfør fra Euro Media og en bil fra fransk TV som forårsaket velten som sendte Juan Antonio Flecha i asfalten og Hoogerland i et piggtrådgjerde.

Vacansoleil-rytteren starter lørdag sitt andre Tour de France, men har ikke lagt fjoråret bak seg helt enda. Hoogerland lider av ryggsmerter, humørsvingninger og søvnløshet nesten ett år etter ulykken.

- Vi har forsøkt lenge, sier Hoogerlands manager Aart Vierhouten til De Telegraaf om prosessen de har vært igjennom etter ulykken.

- Det mislyktes, så dessverre må vi prøve med en annen taktikk. I går hadde jeg en avtale med en representant fra Euro Media, men han dukket aldri opp, fortsetter Vierhouten.

ASO har ifølge Vierhouten ikke vært veldig behjelpelig etter ulykken. Den tidligere sykkelproffen var i et møte med Tour de France-arrangøren denne uken.

- Jeg var i Paris for å spørre om ASO ville ta ansvar. De sa bare at jeg måtte snakke med Euro Media. De ga oss et telefonnummer, ikke noe annet. Det menneskelig aspektet er vanskelig å finne, uttaler Vierhouten.

Hoogerland er en av lederskikkelsene i Vacansoleils Tour de France-lag og har et uttalt mål om å vinne klatretrøyen i rittet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere