Gå til sidens hovedinnhold

Salah om Liverpools motgang: – Det er tøft for oss alle

Den regjerende Premier League-mesteren har slitt tungt i hjemlig serie denne sesongen.

Liverpool-stjernen Mohamed Salah legger ikke skjul på at den siste tidens høyst variable resultater har vært tunge å svelge.

De regjerende Premier League-mesterne har slitt i motbakke og ligger på en beskjeden sjuendeplass i Premier League når sesongen beveger seg inn i avslutningsfasen.

Anfield-klubben har notert hele ni tap denne sesongen. Seks av tapene har kommet på de åtte siste kampene i det som har vært noen marerittaktige måneder for Jürgen Klopps menn.

Opp til ligaleder Manchester City skiller det ikke mindre enn 25 poeng.

Skadeproblemer har gjort sesongen svært krevende for mannskapet til Jürgen Klopp, og sesonginnspurten blir en tøff kamp for å slå seg inn blant de fire lagene som får mesterligabillett.

Avansement til kvartfinalen i mesterligaen og seieren mot Wolverhampton i ligaen nylig ga riktignok Anfield-klubben et lite oppsving ved inngangen til landslagspausen.

– Jeg er fornøyd med resultatene våre i det siste, så forhåpentligvis klarer vi å fortsette med å vinne, sier Mohamed Salah til klubbens nettsider.

Han er samtidig åpen om at perioden med motgang har vært krevende.

– Dette er tøft for oss alle, med tanke på situasjonen vi har vært i og posisjonen vår i Premier League, men jeg tror den kommer til å bli bedre, sier egypteren.

Til tross for at Liverpool har slitt, er Salah fortsatt toppscorer i ligaen. Den posisjonen deler han med Tottenhams Harry Kane. Begge står med 17 fulltreffere.

Det er mager trøst for Liverpool-stjernen.

– Jeg vil ikke snakke om min sesong, for vi spiller som et lag, så jeg vil si at vi alle har en tøff sesong. Vi må bare fortsette, sier Salah som denne uken er på landslagsoppdrag med hjemlandet Egypt.