RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Salah trygg på at han rekker VM


Mohamed Salah tror han rekker VM til tross for skulderskaden lørdag. Foto: AP Photo/Darko Vojinovic / NTB scanpix.
Mohamed Salah tror han rekker VM til tross for skulderskaden lørdag. Foto: AP Photo/Darko Vojinovic / NTB scanpix. Foto: ( NTB scanpix )
Liverpools Mohamed Salah sier han har tro på at han vil spille en rolle for Egypt under sommerens VM tross skulderskaden han fikk i mesterligafinalen lørdag.

Både Liverpool-fansen og hele Egypt holdt pusten da Salah ble liggende nede etter en duell med Sergio Ramos i mesterligafinalen lørdag.

Real Madrid-forsvareren låste armen til Liverpools superstjerne, som falt forkjært og måtte forlate banen i tårer.

Liverpool mistet piffen etter at lagets viktigste spiller forlot banen og tapte senere finalen, og det er knyttet til spenning til om skaden er så alvorlig at Egypts store stjerne mister VM.

Undersøkelser skal ha vist at Salah har pådratt seg en skulderskade som kan holde ham ute av spill i rundt tre uker, uten at det er bekreftet.

Egypteren er en enorm stjerne i hjemlandet og skal bære laget på sine skuldre i det som er Egypts første VM på 28 år.

Salahs heltestatus i hjemlandet er enorm, og den ble om mulig enda større da han avgjorde den avgjørende VM-kvalifiseringskampen mot Kongo med et straffespark dypt inne i overtiden.

Søndag gikk 25-åringen ut på Instagram , hvor han skriver at han føler seg trygg på at han rekker VM.

– Det var en veldig tøff kveld, men jeg er en kriger. Til tross for oddsen, er jeg trygg på at jeg vil være i Russland for å gjøre dere alle stolte. Deres kjærlighet og støtte vil gi meg styrken jeg trenger, skriver han.

Egypt VM-åpner mot Uruguay 15. juni.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere