Gå til sidens hovedinnhold

Salah-uttalelser får Liverpool-legende til å rase: - Jeg hater det

Mohamed Salah sine kryptiske svar om fremtiden faller ikke i god jord hos Liverpool-legende Steve Nicol.

Mohamed Salah skapte kontroverser i desember da han nektet å utelukke en overgang til enten Barcelona eller Real Madrid i et omfattende intervju med den spanske avisen AS.

Senere skal egypteren også ha uttalt at fremtiden hans ligger i Liverpools hender, skriver Liverpool Echo.

Kommentarer om fremtiden

I forrige uke kom Salah nok en gang med noen kryptiske svar om fremtiden sin, da han i et intervju med Marca uttalte at han en gang i fremtiden kunne ønske seg å spille klubbfotball i Spania.

Les også: Ekspert mener stjernene kan ødelegge for Liverpool: - Forstyrrende

28-åringen ble i samme intervju også spurt om han ser for seg å forlate Liverpool snart.

- Det er ikke opp til meg. Vi får se hva som skjer, men jeg vil helst ikke snakke om det nå, svarte Salah.

Salah sine kommentarer får Liverpool-legende Steve Nicol til å reagere. Nicol spilte 468 kamper for Liverpool og vant blant annet fire seriegull og to FA-cuptitler i løpet av hans tid i klubben fra 1981 til 1995.

Les også: Hevder Liverpool er i ferd med å bla opp 400 millioner for stjerne. Men én ting får eksperten til å stusse: - Det er litt rart

- Skulle ønske han holdt munn

I et intervju med ESPN fikk Nicol spørsmål om hva han tror kommer til å skje med Salah i fremtiden. Da la han ikke skjul på at han ikke setter pris på Salah sine uttalelser den siste tiden.

- Først av alt, jeg hater når spillere snakker om kontrakten sin på den måten. De vil si de er åpne for noe annet og de vil si at de er fornøyde der de er. Hvorfor ikke bare si at du er fornøyd da? spør en provosert Nicol, før han fortsetter tiraden sin.

- Jeg liker det ikke i hele tatt, det gir ikke mening. Det fører bare til mer press på deg og klubben. Kanskje det er det han driver med, kanskje han prøver å presse klubben, sier Nicol.

Nicol mener Salah burde opptrådd på en helt annen måte enn det han har gjort i media den siste tiden.

- Personlig skulle jeg ønske han kunne holdt munnen igjen og la andre ta seg av pratingen. Bare si du er fornøyd og at du har lyst til å bli værende. Om det er sannheten eller ikke … det stopper vertfall spekulasjonene og gjør fansen glade, mener skotten.

Les også: Ble beskyldt for å elske Liverpool. Det får United-stjernen til å reagere

Møter Real Madrid

Salah har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2023, og har ifølge Transfermarkt en verdi på hele 110 millioner euro for øyeblikket.

Egypteren ankom Liverpool i 2017 og har vært en enorm suksess i Merseyside-klubben. Han ble fort en av Jürgen Klopp sine aller viktigste spillere, og har vært sentral i Liverpools troféhenting de siste årene.

Lørdag kveld scoret han ett mål i Liverpools 3-0-seier over Arsenal. Tirsdag kveld møter Salah og Liverpool Real Madrid i kvartfinalen av Champions League. Den kampen starter klokken 21.00 tirsdag kveld.