SARPSBORG 08 - BODØ/GLIMT 1-4:

Sarpsborg 08 forærte Amahl Pellegrino to scoringer da Glimt slo Sarpsborg 08 fredag kveld.

Først snappet han opp ballen fra Anton Saletros på fem meter og fikk en enkel jobb med å sette inn 2-0. Like før slutt spilte også Magnar Ødegaard ballen rett i beina på 32-åringen, som plutselig var helt alene med Anders Kristiansen i Sarpsborg-buret.

– Dette er helt hodemist, sa Discovery-ekspert Lars Bohinen etter Ødegaards feilpasning.

Hugo Vetlesen og Lars-Jørgen Salvesen scoret de resterende målene for gultrøyene. Tobias Heintz fikk inn et trøstemål for Sarpsborg.

Salvesen: – Det var helt hodeløst

I intervjuet med Discovery etter kampen var Salvesen godt fornøyd med å ha satt inn sitt første mål for bodøværingene.

– Det var på tide med et mål nå. Vi scoret sju sist uten at jeg scoret, sier Salvesen.

Les også: Hyller Rosenborgs nye stjerne: – Oi, oi, oi!

Samtidig er han mektig irritert etter en stygg takling på juvelen Joel Mvuka, som måtte ut med skade etter å ha blitt felt bakfra av Heintz.

– Det er viktig at vi kommer gjennom dette skadefri. Hvis Joel er skada nå blir jeg nesten forbanna, for han blir klippet ned bakfra og dommeren skal beskytte spillerne. Det var helt hodeløst, sier Salvesen.

Bli med i Nettavisens konkurranse og vinn en Haaland-drakt!

– Katastrofe

I det som var er en sjanserik førsteomgang, var det Glimt som kunne gå inn til pause med en 2-0-ledelse.

Først mottok Vetlesen ballen ute til høyre, før han avanserte framover og avsluttet med en god, gammeldags tupp som gikk via Ødegård og i mål.

Deretter noterte Pellegrino seg for sesongens 16. scoring da han stjal ballen fra Anton Saletros, og var iskald etter å ha fintet ut Kristiansen.

– Det er alt for dårlig. Jeg tror jeg har mye bedre tid enn jeg har, og jeg kan egentlig bare spille ballen enkelt bort der. Det er bare en katastrofe å gi bort. Det er for dårlig, sa Saletros om måten han ga bort ballen i pausen til Discovery.

Etter hvilen økte Salvesen ledelsen etter et strålende forarbeid av Mvuka, før Heintz banket ballen i krysset og scoret et trøstemål for Sarpsborg.

Fem minutter før slutt fikk Pellegrino nok en gavepakke. En upresset Ødegaard sendte ballen rett i beina på Pellegrino, som alene med Kristiansen hadde få problemer med å fastsette sluttresultatet til 4-1.