*Nettavisen* Sport.

Salzburgs trener om Haaland: - «Sky is the limit»

Erling Braut Haaland er klar til Champions League-oppgjøret mot Liverpool, og fikk samtidig svært gode skussmål av sin egen trener tirsdag.

02.10.19 12:40

LIVERPOOL (Nettavisen): - «Sky is the limit», sier Salzburg-trener Jesse Marsch på spørsmål om hva han tenker om Haalands utvikling denne sesongen.

Amerikaneren fikk umiddelbart spørsmål om den norske spissen, og sier at 19-åringen er klar til å spille på Anfield.

Spissen har den siste tiden slitt med sykdom, men Marsch vil ikke røpe om han vil sette inn landslagsspissen allerede fra start.

- Han er en viktig del av troppen. Han har scoret mange mål og er en stor trussel. Den eneste avgjørelsen handler om han er klar til å starte eller om han skal komme inn fra benken, sier Marsch foran en fullsatt pressesal på Anfield og legger til at Haalands utvikling har skutt fart.

Klikk på bildet for å forstørre.  

KLAR: Erling Braut Haaland er spilleklar til morgendagens CL-oppgjør mot Liverpool. Foto: Leonhard Foeger (Reuters)

- I preseason visste vi at han hadde mye potensial, og han har vært farlig i alle kampene han har spilt. Han er en viktig spiller, men er fortsatt ung.

14 mål på ni kamper er den helt elleville statistikken til Haaland så langt denne sesongen, men onsdag kommer sesongens desidert vanskeligste oppgave når Virgil van Dijk og det som enten blir Joe Gomez eller Dejan Lovren som midtstoppere på motstanderlaget ettersom Joel Matip har pådratt seg en liten skade

Les mer: Alf-Inge Hålands svar om sønnens fremtid vekker oppsikt i England

Marsch la tirsdag ikke skjul på hans beundring for de regjerende CL-mesterne, og vet at de kommer til én av de mest fryktede bortebanene i europeisk fotball.

- Anfield er en spesiell bane. Vi må nyte den dagen, treningen og kanskje ta noen bilder og se på historien, men det som teller er at vi i morgen er fullstendig fokuserte og klare for kampen.

Erling Braut Haaland gjorde seg bemerket i sin første kamp i Champions League da han banket inn et hat trick i den første omgangen mot Sander Berge, og hans Genk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag