*Nettavisen* Sport.

Sammen med Martin

Henning Hauger har i de siste kampene for Stabæk dannet sentral midtbane sammen med landslagskaptein Martin Andresen. 19-åringen gleder seg over å spille fast.

19.09.04 22:52

- Det har bare gått bedre og bedre for meg. Det er deilig å endelig kunne få spille fra start, sier Hauger som kommer fra Stabæks egen juniorstall.

Vil til cupfinalen
Nå ønsker Hauger og de andre Stabæk-gutta å kjempe seg til cupfinalen. Onsdag står Brann for tur i den første semifinalen, før Lyn tar i mot Lillestrøm hjemme på Ullevaal.

- Vi satser alt på å komme til finalen. Det ville vært utrolig gøy, men vi må også jobbe for å sikre plassen i Tippeligaen. Det er viktigere på sikt.

19-åringen trives godt i bærumsklubben, og har bare rosende ord å si om arbeidsgiveren.

- Stabæk er en fantastisk klubb med et meget bra miljø. Både trenere og omgivelser gir alle mulige forutsetninger for å lykkes.

- 1-1 greit
Til nå i år har han fått spille elleve seriekamper. Fem av disse har han spilt fra start. I forrige serierunde mot Brann var 19-åringen en av de mest sentrale spillerne da Stabæk slo bergensklubben 2-1. Søndag mot Fredrikstad gjorde han også en meget bra kamp.

- Jeg føler jeg sto på bra, men var litt uvenn med ballen til tider, sier Hauger som synes 1-1 mot Østfold-klubben var et greit resultat.

- I forhold til spill og sjanser var det greit. Vi hadde lyst på tre poeng før kampen, men sånn det ble var 1-1 passende.

Gaute Larsen var ikke uenig med Hauger, og håpet på tre poeng.

- Når vi spiller på hjemmebane forventer jeg at vi vinner, men jeg synes poenget som Fredrikstad fikk med seg var vel fortjent. Det er vi som ikke spiller opp i mot det vi skal gjøre, og roter det til for oss selv, sier Stabæk-treneren.

- Vi fryktet Fredrikstad på forhånd, for de har gjort noen solide kamper i det siste. Likevel skal vi alltid ha tro på tre poeng på hjemmebane.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.