Gå til sidens hovedinnhold

Samuelsen er klar for FK Haugesund

21-åringen bekreftet klar for Eliteserie-klubben.

Martin Samuelsen skal spille for FK Haugesund i Eliteserien. Det bekrefter spilleren selv i et intervju med lokalavisen Haugesunds Avis.

Seenere onsdag bekreftet også Haugesund overgangen.

- Jeg spiller for FKH i hvert fall fram til sommeren. Og det kan godt hende at jeg blir lenger hvis dette fungerer for alle parter, sier Samuelsen til avisen.

- Morsom utfordring

Til klubbens nettside sier han følgende om overgangen:

- Jeg ser på det som en morsom utfordring. Folk kjenner meg jo for de offensive kvalitetene jeg har og det jeg kan gjøre med ballen, men jeg har tatt steg på de andre områdene også og ønsker å fortsette med det. Da er Jostein Grindhaug og hans trenerteam de rette til å hjelpe meg.

FK Haugesund-trener Jostein Grindhaug mener tidspunktet er riktig for Samuelsen å komme tilbake til hjembyen.

- Jeg tror dette er en god løsning for både Martin og for oss. Han har spennende kvaliteter som vi har bruk for og hos oss får han trygge rammer og et godt utviklingsmiljø. Vi er alltid opptatt av å hente de beste lokale spillerne til klubben og Martin var veldig tydelig på at han ønsket seg til oss. Martins hjemkomst bør være noe som også faller i smak hos det lokale publikum. Han er en ballsikker og teknisk spiller som vi ønsker å få hentet det beste ut av og integrert i vår måte å spille på, sier han.

Opplyste om feil klubb

West Ham-spilleren har vært utlånt til den nederlandske klubben VVV Venlo så langt denne sesongen. Den nederlandske klubben la nylig ut en melding om at Samuelsen var ferdig i klubben og at han skulle lånes ut til Aalesund i OBOS-ligaen, men dette avkreftet spilleren selv.

Ifølge Haugesunds Avis tydet det bare på at den nederlandske klubben har bommet litt på navnet i sin melding om Samuelsens nye klubb.

Samuelsen har tidligere vært innom ungdomsakademiet til Manchester City og dro videre til West Ham i 2015. Under tiden der har han blitt lånt ut til klubber som Peterborough, Blackburn, Burton og VVV Venlo.

21-åringen har tre landskamper og ett mål for Norges landslag.

Les også

Avis: Samuelsen blir trolig FKH-spiller

Reklame

Siste sjanse i kveld: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken