RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO/CHRIS YOUNG (Scanpix)

Sanchez klar for Fulham

Sist oppdatert:
Lawrie Sanchez slutter som manager for Nord-Irland og tar over Fulham.

Da Chris Coleman fikk sparken i Fulham 10. april, fikk Nord-Irland-sjef Lawrie Sanchez oppgaven med å holde London-klubben unna nedrykk fra Premier League. Det klarte da også Sanchez, med en fin 1-0-seier på hjemmebane over Liverpool som høydepunktet.

Nå belønnes den tidligere Wimbledon-spilleren med managerjobben på fast basis, samtidig som han slutter som sjef for Nord-Irland.

- Jeg stolte på at Lawrie skulle sikre oss Premier League-fotball neste sesong. Han leverte, og jeg ble imponert av hans vilje og fokus, sier Fulham-direktør Mohamed Al Fayed til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen gleder seg stort over å kunne jobbe ytterligere med spillerstallen.

- I den siste måneden har jeg blitt mer og mer entusiastisk med tanke på å jobbe med spillerne fra dag til dag, og se resultatene av den treningen hver uke, sier Sanchez.

Nord-Irland har ikke klart å kvalifisere seg til et mesterskap siden VM 1986. Nå topper landet EM-kvalifiseringsgruppe F, men fortsettelsen blir altså uten den sukessrike manageren.

- Vi vil være de første som gratulerer Sanchez med den nye jobben, og setter pris på den fantastiske jobben han har gjort for nord-irsk fotball, skriver det nord-irske fotballforbundet i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere