Unggutten skal være jaktet av en rekke storklubber, men nå utelukker Borussia Dortmund at Sancho vil bli solgt i januar, skriver Daily Mail.

Manchester United er én av flere klubber som har blitt koblet til den engelske landslagsspilleren, men Ole Gunnar Solskjær og United ser ut til å få det tøft dersom de vil prøve seg på Sancho i det kommende overgangsvinduet.

Sancho har ved noen anledninger blitt henvist til benken og skuffet noe i prestasjonene denne høsten. Det har ført til flere spekulasjoner om at 19-åringen er på vei bort, men nå gjør Michael Zorc, sportsdirektør i Borussia Dortmund, det klart at det har løst eventuelle problemer internt med spilleren og laget.

- Det er gjort og vi ser nå fremover. Jadon er en vanlig spiller og han er en del av vårt lag, sier Zorc ifølge Daily Mail.

Les også: Uansett hvor Pochettino ender - problemene han hadde i Spurs kommer ikke til å endre seg (+)

Har snakket med Sancho og agenten

Sportsdirektøren mener Sanchos innsats i 1-3-tapet mot Barcelona i Champions League tidligere denne uken viste at 19-åringen har hodet på rett plass.

- Jeg mener at vi så en god respons da han kom innpå mot Barcelona. Han gjorde en veldig god jobb, sier Zorc om Sancho som scoret Dortmunds eneste mål i kampen.

Zorc ser nå ikke for seg at engelskemannen kommer til å forlate Bundesliga-klubben når overgangsvinduet igjen åpner i januar.

- Jeg har ikke inntrykket av at han forbereder seg på en overgang i januar. Vi har snakket med ham og agenten, forklarer Zorc.

Les også: Pochettino bryter tausheten

Kobles til flere storklubber

Dortmund må nok likevel finne seg i at spekulasjoner rundt ungguttens fremtid vil fortsette.

I tillegg til nevnte United har Sancho tidligere blitt koblet til klubber som PSG, Liverpool og Real Madrid.

Det blir spekulert i at Dortmun vil kreve minst 100 millioner pund den dagen de gir slipp på Sancho.

Akkurat nå ser det mest sannsynlig ut at en eventuell overgang ikke vil skje før til sommeren.

Frem til januar er Sancho uansett Dortmund-spiller. Den tyske storklubben møter Hertha Berlin borte i Bundesliga lørdag klokken 15:30.