Gå til sidens hovedinnhold

Sandefjord jager Miller

Tor Thodesen i dialog med Brann og spilleren.

(iBergen.no): Det var forrige uke at Sandefjord-treneren tok kontakt med Brann for å få tillatelse til å snakke med Charlie Miller. Dager senere var Thodesen i telefoniske samtaler med spilleren.

- Vil snakke med oss
- Vi henvendte oss til Brann angående å få tillatelse til å få snakke med spilleren. Da jeg pratet med Miller fikk jeg det svaret jeg forventet, at han ville prøve å finne seg en klubb i Skottland eller England før overgangsvinduet stenger 31. januar (i Skandinavia stenger vinduet 31. mars). Den prioriteringen må vi respektere. Dersom han ikke får jobb i Storbritannia kommer jeg til å slå på tråden igjen, forteller Thodesen til iBergen.no.

Charlie Miller har tidligere uttalt at han ikke ønsker å fortsette karrieren i Norge, men ifølge Thodesen er spilleren hvert fall villig til å høre hva klubben har å si.

- Charlie har uttrykket at han er åpen for å snakke med oss, men førsteprioriteten hans er altså å få seg en klubb i England eller Skottland.

Brann har overfor Sandefjord sagt klart fra at de ikke ønsker å la ham gå gratis. Thodesen tror uansett ikke at overgangssum vil bli et hinder. Han hevder også at klubben er i stand til å gi Miller et tilstrekkelig økonomisk tilbud.

- Brann har sagt at de ikke ønsker å la ham gå gratis, men en overgangssum skal vi klare. Jeg tror også vi vil være i stand til å gi ham et godt nok økonomisk tilbud, så jeg tror ikke det skal stå på det. Men først må vi komme så langt, sier Thodesen til iBergen.no.

Thodesen ønsker ikke å si noe om klubben får ekstern hjelp til å finansiere en eventuell overgang.

- Solid forsterkning
Miller selv ønsker ikke å si stort angående Sandefjord-henvendelsen. Han ønsker heller ikke si mye om hva han gjør i Skottland i disse dager.

- Dette har jeg ingen kommentar til. Det har vært litt interesse i ulik grad fra forskjellig hold. Hva jeg gjør i Skottland og hva som skjer videre får tiden vise, sier Miller til iBergen.no.

Daglig leder i Brann, Bjørn Dahl, som Thodesen kontaktet angående Miller, har ennå ikke svart på iBergen.nos henvendelser.

Til tross for at Miller i krasse ordelag har uttalt seg om Brann-trener Mons Ivar Mjelde og har kommet med andre utbrudd, tror ikke Thodesen at det vil bli noe problem.

- Dersom Miller skulle signere for oss ville han vært en fantastisk forsterkning for Sandefjord. Han er en strålende spiller og en type jeg tror ville kunne passet her, sier Thodesen til iBergen.no.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren