RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sandefjord slått ut av Champions League

Sist oppdatert:
Med firemålstap hjemme i første kamp var utgangspunktet håpløst før returoppgjøret i Hviterussland. Men Sandefjord gjorde en hederlig innsats.

HC BREST MESHKOV-SANDEFJORD 26-21:

Sandefjord tapte hjemmekampen med fire mål forrige lørdag i første kvalifiseringskamp til Champions League mot hviterussiske HC Brest Meshkov. Det gjorde lørdagens bortekampen i Minsk meget vanskelig. Men Sandefjord hadde tro på det «umulige», og gikk opp til en 7-3 ledelse etter ti minutter. Men HC Brest Meshkov kom tilbake og det sto 12-12 til pause. HC Brest Meshkov tok mer og mer over og vant til slutt 26-21. Sammenlagt over to kamper ble resultatet 57-48.

- Vi tapte for et bedre lag. Det hviterussiske laget har beholdt alle spillerne fra i fjor, og deres førstesekser er trygge på hverandre og deres grunnspill er betydelig bedre enn vårt, sier Sandefjord-trener Bård Kristian Tonning til TV 2 Nettavisen.

Han mener at Sandefjord lider av en rekke ny spillere, og at laget har hatt mange skader i sommer og høst, og dermed var ikke er tryggheten i laget god nok da spillerne blir slitne utover i annen omgang. Med dette tapet går Sandefjord inn i EHF-cupens tredje runde, og møter sannsynligvis Maccabi Tel Aviv de to første helgene i oktober.

Toppscorer for Sandefjord var Geir Jomaas med fem mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere