Gå til sidens hovedinnhold

Sandefjord snuser på direkte opprykk

Tok en sterk seier mot Ranheim, mens Start rotet bort ledelsen tre ganger.

Med ni serierunder igjen å spille begynner det for alvor å tette seg til i opprykksstriden i Adeccoligaen.

Søndag hadde både Ranheim og Sandefjord sjansen til å ta et skritt opp mot direkte opprykksplass, da de to lagene møttes på DnB Arena i Trondheim.

Og det var gjestene fra hvalfangerbyen som til slutt tok med seg alle de tre poengene hjem.

Sjekk hva som skjedde i alle Adeccoliga-kampene minutt for minutt her.

- Viktige poeng
Cato Hansen ga Sandefjord ledelsen fem minutter før hvilen, bare minutter etter at Ranheim hadde sendt i vei et arselleri av skudd mot gjestenes mål uten å lykkes.

Fem minutter ut i andre omgang utlignet imidlertid vertene, før Jo Sondre Aas avgjorde kampen til Sandefjords fordel kvarteret før full tid.

- Det var veldig viktig å ta tre poeng igjen, etter at vi ga bort to poeng til Notodden i forrige kamp, sier trener Arne Sandstø til Sandefjords Blad etter kampen.

Seieren betyr at laget innehar tredjeplassen på tabellen, bare to poeng bak Sarpsborg på direkte opprykksplass.

Mjøndalen, som har imponert denne sesongen og tok en ny trepoenger mot Notodden på søndag, har like mange poeng som hvalfangerne fra nabofylket.

Rotet bort ledelsen tre ganger
Start er fortsatt på tabelltopp i Adeccoligaen, men sørlendingene rotet vekk to av tre poeng hjemme mot svakt plasserte Tromsdalen på søndag.

Tre ganger tok Start ledelsen, men hver eneste gang svarte gjestene fra nord - siste gang ved Tor Martin Mienna bare fem minutter før full tid, da han fyrte av et skudd som Start-keeper Johnny Kristiansen definitivt burde reddet.

Og med tanke på at Tromsdalen bommet på straffespark i første omgang, kan Start-spillerne faktisk være glad for at det ikke ble et pinlig tap hjemme på Sør Arena.

Sørlendingene har fire poeng ned til Sarpsborg 08 på andreplass, men sistnevnte har en kamp til gode på opprykksrivalene.

Kommentarer til denne saken