RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Trond Reidar Teigen/Scanpix

Sandefjord vinner igjen

Sist oppdatert:
Vi tror på en ny, klar hjemmeseier mot Nybergsund. Her er dagens oddstips.

Sportspills meny søndag
Trav: V75 Sørlandet
Tipping: Glimt hjelper oss med 12 rette
Odds: Sandefjord og Degerfors spilles

Langoddsen byr på 82 objekter, det går i norsk, italiensk, spansk, svensk og brasiliansk fotball. De europeiske toppligaene glimrer med sitt fravær i landslagspausen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
66. Sotra - Valestrand/Hjellvik B 2,55

Sotra er ikke noen stormakt i denne avdelingen, og selv med mye publikum og offisiell åpning av den nye kunstgressbanen, tror vi de skal få svette i dag. Valestrand har hentet inn noen glimrende, nye spillere og var overlegne da de slo Stord 4-1 forrige runde. Her kan Valestrand vinne igjen.

Dagens avslag
35. Notodden - Nest-Sotra (0-1) H 1,25

Det er en hel del kamper på programmet som ikke frister nevneverdig i dag, men det er fordi mange objekter er hentet fra ligaer vi kjenner mindre godt.

Vi takket nei til Lørenskog med handicap til 1,20 i går, og de knuste Steinkjer 6-1. Likevel kommer vi aldri til å spille favoritter i 2. divisjon med handicap til så lav odds, og vi tilbys en enda dårligere deal i dag. Notodden, i praksis allerede et Adeccolag, møter formlaget Nest-Sotra. Vi spiller ikke hjemmeseier med minst to mål til latterlig lave 1,25 her.

Dagens spill
Vi så oss ut Sandefjord tidlig, da de skal ha meget gode muligheter hjemme mot bortesvake Sundet. Vi måtte tenke oss lit om i valget av kombinasjonsobjekt, men Degerfors i Superettan ser mer og mer ut som et godt spill.

63. Sandefjord - Nybergsund IL-Trysil
Adeccoliga. Sandefjord måtte se seg slått i sin forrige hjemmekamp, da Glimt slo til med en 2-1-seier på Komplett.no arena. Men Sandefjord og trener Sandstø slo tilbake med en borteseier mot Løv-Ham runden etter. 7-0-1 på de åtte siste er direkte imponerende og man er endelig med i kampen om opprykk for fullt.

Sandefjord har sikret seg Godset-stopperen Lars Sætra på lån ut sesongen, og den rutinerte forsvarsspilleren får nok mange sjanser til å vise hva han er god for i Sandefjord. I dag er Sohna (m) suspendert, Saric (a) og Magnusson (f) ute med skader.

Sundet har ikke styrke nok i laget til å vinne bortekamper, ser det ut til, Det kommer antagelig til å koste dem plassen i Adeccoligaen, uansett hvor gode de er på hjemmebane. Nå har de begynt å tape hjemmekampene sine også, og det er allerede 6 poeng opp til streken etter 0-0-5 på de fem siste. Forrige bortekamp ble tapt 0-2 i Asker, forrige hjemmekamp røk man 0-1 for Mjøndalen.

Målvakt Sandbuløkken er ute med benbrudd, det så ikke bra ut og vi må ønske ham god bedring. Maglic (m) er skadet, Thorisson (f) suspendert.

Sundet vant det omvendte oppgjøret 4-2, men i dag er styrkeforholdet annerledes, i favør Sandefjord, og hjemmebanefordelen, eller bortebaneulempen, har mye å si for Sundet. Vi må tilbake til juni for å finne forrige gang Sundet scoret på bortebane, og at de scorer i Sandefjord har vi liten tro på. Hjemmelaget må være tålodige, men skal kunne score flere ganger utover i 2. omgang og vinne dette komfortabelt. Hjemmeseier med to mål eller mer spilles til 1,52.

Følg Adeccoligaen LIVE

68. Degerfors - Hammarby
Superettan. Degerfors viser sviktende form med bare ett poeng på de fire siste. 1-2 for Åtvidaberg og 1-3 for Ängelholms i de to siste hjemmekampene. Med dette har man meldt seg litt ut av opprykkskampen, det er nå seks poeng opp til kvalikplassen med åtte runder igjen.

Det skal ikke være nye skader i laget, og Degerfors kan stille i sterkeste oppstilling.

Hammarby er blant de aller svakeste bortelagene i Superettan. 1-5-5 totalt. Selv med god uttelling på hjemmebane nærmer man seg bunnstriden. Formen er svak, man tok riktinok en knepen 2-1-seier over bunnlaget Qviding på hjemmebane, men har ikke scoret i de tre siste bortekampene.

Det har vært mye småskader i laget tidligere i uken, men de fleste skal bli klare, sier treneren. Det blir likevel noen endringer. Andreas Dahl (m) er tilbake fra suspensjon, Ayranci (a) er ute på lang sikt, et fravær som vil merkes, Isaac Pupo (m) er på landslagsoppdrag, mens en ny spiller er blitt spilleklar.

Det er ventet bra med publikum på Stora Valla i kveld, mange Hammarbysupportere også. Etter å ha møtt meget sterk motstand den siste tiden, tror vi det ligger an til en ny hjemmeseier for Degerfors. Hammarby virker noe svekket og sliter med å finne en spillestil som fungerer på bortebane. Vi går for H til 2,05. Det gir oss en dobbel til 3,12. Vi setter 100 kroner, frist klokken 17.55.

63. Sandefjord - NIL-Trysil (0-1) 1,52 4,00 3,75
68. Degerfors - Hammarby 2,05 2,65 2,60

Total odds 3,12

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere