Gå til sidens hovedinnhold

Sandefjords gule spøkelse

Sandefjord-spillerne samler på gule kort. Det kan få konsekvenser i serieinnspurten.

BRANN - SANDEFJORD 1-0:

BRANN STADION (Nettavisen): Brann vant kampen 1-0, men i gule kort var det Sandefjord som var best på Brann Stadion. De vant med utklassingssifrene 7-1.

- Det var helt ekstremt. Jeg har ikke vært med på maken, sier trener Tor Thodesen til Nettavisen.

- På grensen til galskap
Og får støtte av sin kaptein Tommy Knarvik.

- Jeg synes det var på grensen til galskap. At han deler ut sju kort til oss. Det er greit at et par av dem er gult kort, men sju gule kort fortjener vi ikke, sier han om Svein-Erik Edvardsens hyppige kortbruk.

(Se Sandefjords gule kort mot Brann i videovindu under)

188838

Det er en situasjon Thodesens gutter er kjent med. Denne sesongen har vestfoldingene samlet sammen 37 gule kort. Bare Aalesund har fått flere med 38.

Ute mot VIF
Etter oppgjøret i Bergen må Tommy Knarvik og Olav Zanetti stå over oppgjøret mot Vålerenga på grunn av for mange gule kort.

I tillegg henger karantenespøkelset over Birger Madsen, Martin Jensen, Toni Nhleko, Adriano Munoz, Kari Arkivuo, Ebrima Sohna og Jon Andre Røyrane som alle er et kort unna å måtte stå over.

Thodesen innrømmer at karantenene kan bli avgjørende for om Sandefjord beholder plassen i Tippeligaen eller ikke.

- Selvfølgelig gjør det det. Heldigvis er vi bedre rustet nå. Det var vi ikke i det hele tatt i vårsesongen. Men det er ugunstig, sier han.

- Det røyner på
Knarvik likte dårlig at både Aalesund, Odd Grenland og Vålerenga vant sine kamper søndag. Det gjør at spranget opp til sikker plass nå er på sju poeng for Sandefjord.

- Det røyner litt på. Vi er avhengig av å plukke poeng ganske kjapt nå, sier Sandefjord-kapteinen.

Men selv om resultatene ikke har vært imponerende denne sesongen, så føler Thodesen at hans jobb er trygg.

- I motsetning til en del andre byer og steder her i landet, så tror jeg Sandefjord tåler å ligge på bunn i september. Jeg føler jeg har arbeidsvilkår fortsatt til å få oss ut av dette, sier han.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene