*Nettavisen* Sport.

Sandlin savner superrekka

Foto: Ørn E. borgen / SCANPIX

Trondheims Ishockeyklubb har mistet flere sentrale spillere fra fjorårssesongen. Tommy Sandlin innrømmer at de vil bli savnet.

22.09.05 07:33

TIK har mistet spillere som Nick Smith, Lars Erik Spets, Duane Harmer og Mark Bell etter den svært sterke fjorårssesongen. Svenske Sandlin har jobbet under hele sesongoppkjøringen med å drille inn en ny førsterekke.

- Vi har mistet flere spillere av høy kvalitet, men vi er inne i en prosess der det bygges et nytt lag. Vi ønsker å få drillet inn en like god førstefemmer som vi hadde i fjor, men det kan selvsagt bli vanskelig, sier Sandlin til TV 2 Nettavisen.

Pausen mellom sesongene er lang i norsk hockey, og Sandlin sier at han gleder seg stort til å endelig komme i gang på torsdag.

- Vi har jo trent i nesten et halvt år nå, så det er ikke så rart at vi er lystne på å spille obligatoriske kamper igjen. Sesongoppkjøringen har gått opp og ned. Vi hadde perioder der vi gikk 5-6 kamper på rad uten tap, og i andre perioder kunne vi tape 3-4 kamper etter hverandre, sier Sandlin.

TIK åpner mot Stavanger i Leangen Ishall torsdag kveld, og Sandlin har målsettingene for sesongen klare.

- Klubbens målsetting er å havne blant de fire beste og dermed bli klar for sluttspillet. Mitt mål for laget er derimot god og strukturert trening, som i sin tur kan gjøre klubbens ambisjoner til virkelighet, sier svensken.

Trenerlegenden nevner for øvrig Pierre-Luc Courchesne som en sentral spiller i powerplay.

- Han blir viktig for oss, og har gjort det svært bra i sesongoppkjøringen, avslutter Sandlin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag