RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sandnes Ulf - Tromsø utsatt igjen

Sist oppdatert:
Sandnes (NTB): Regnvær og våt bane førte til at dommer Brage Sandmoen valgte å avlyse onsdagens eliteseriekamp i fotball mellom Sandnes Ulf og Tromsø.

Norges Fotballforbund melder at kampen i stedet skal spilles onsdag 7. november med avspark klokka 18.30.

Kampen skulle egentlig ha vært spilt 22. juli, men da ble den utsatt fordi to av Tromsøs spillere var tatt ut i Senegals landslagstropp som skulle delta under OL-turneringen i London.

Tirsdagens trening i Sandnes måtte utsettes grunnet frost. Natt til onsdag og på dagen onsdag kom det så store nedbørsmengder at banen ikke kunne brukes. Det var overvann på store deler av banen. I samråd med Sandnes Ulf-trener Asle Andersen og Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo bestemte dommer Brage Sandmoen at kampen måtte avlyses.

- Ballen vil ikke trille der ute. Vi er redd for spillernes sikkerhet med tanke på taklinger og andre situasjoner. Det er dommerens avgjørelse, men den er tatt i samråd med trenerne. De ble invitert ut på banen og de var enige, sier Sandmoen til TV 2.

Sandnes Ulf har vært involvert i to kamper der kraftig regn har preget oppgjørene denne sesongen, først i en hjemmekamp mot Odd Grenland og deretter i en bortekamp mot Molde. Ved begge tilfellene var det kritikere som mente at kampene aldri burde ha vært spilt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere